ОВЕН Ден за успешни решения на финансови проблеми. Вие знаете за

...
ОВЕН
Ден за успешни решения на финансови проблеми. Вие знаете за
Коментари Харесай

Звездите помагат на Скорпионите, важни задачи за Водолеите

ОВЕН

Ден за сполучливи решения на финансови проблеми. Вие знаете защо си коства да харчите парите и от какво може да икономисате. Не е изключено да увеличите приходите си. Очаквайте настоятелен оферти, обещаващи скорошни облаги. Интересни запознанства, ще положат начало на другарски връзки.

ТЕЛЕЦ

Успешен ден, през който няма да имате мотиви за безпокойствие. Ще реализирате всичко, което сте възнамерявали и ще справите чудесно с зараждащи компликации. Хората към вас на драго сърце ще ви оказват помощ. Денят е подобаващ за по-големи покупки – изборът ви е ще е непогрешим.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте склонни към лековерие във връзка с парите и може да изхарчите обилни суми без това да е належащо. Не правете покупки с заем, изключително в случай че става дума за движимости, които не са доста потребни. Неочаквани посетители с ще ви изненадат и зарадват.

РАК

Ще имате срещи и запознанства с хора, като не е изключено измежду тях да намерите нови настоятелен сътрудници. Постарайте се да забелязвате и анализирате непознатите неточности – това ще ви разреши да избегнете по-лесно трудностите пред вас. Не са изключени дребни различия у дома.

ЛЪВ

Време е да се захванете с нещо ново. Обичайните каузи ви уморяват, постоянно спирате започнатото, като не стигате докрая. Околните ви оферират помощ, само че не постоянно вършат това, което е нужно, тъй че ще предпочитате да се справите независимо. Бъдете деликатни при шофиране.

ДЕВА

Днес ще завършите остарели задания и ще съумеете да намерите отговори на въпроси, които напоследък са тревожили вас и околните ви. Действайте поредно, избягвайте суетата и неразбориите. Придържайте се към старите си проекти, по този начин ще се чувствате доста по-спокойни и уверени.

ВЕЗНИ

Творческият ви капацитет е висок, хрумват ви отлични хрумвания. Готови сте да се потрудите, с цел да извършите всичко замислено. Подходящ ден да възстановите остарели връзки или да се помирите с хора, с които сте били в разкол. Бъдете деликатни и не бързайте с изводите. Това ще ви разреши да избегнете грешките.

СКОРПИОН

Звездите са на ваша страна, денят се обрисува сполучлив. Ще ви върви и бързо ще достигате поставените цели. Не е изключено начало на сантиментални връзки, които могат да се развият стремглаво. Най-влюбчивите представители на знака могат напълно да изгубят разсъдъка си.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте да взимате съществени решения през днешния ден или да стартирате нещо значимо. Трудно ще се съсредоточавате, а забележките на близките ви вадят от равновесие. Затова пък ще имате опция добре да си починете, да възстановите силите си и да прекарате прелестно времето си с околните ви хора.

КОЗИРОГ

Емоционално под напрежение ден. Толкова напрежение има към вас, че не може да се концентрирайте и да докарате започнатото докрая. Ще се занимавате освен с нормалната работа, само че и със напълно нови неща. Повече от нормално ще се нуждаете от поддръжката на околните си.

ВОДОЛЕЙ

Ден за комплицирани и значими задания. Подхождайте към тях съществено и се старайте да докарате всичко до края. Опитът и знанията ще ви оказват помощ, с цел да се справите. Финансовата картина е добра, очаквайте доходи. Денят е подобаващ за сантиментални срещи или срещи с човек, на който желаете да се харесате.

РИБИ

Ден, обещаващ забавни каузи и триумфи. Даже в случай че се хванете за неща, с които другите не са се справили, имате късмет да постигнете отлични резултати. Ще срещате хора, които мощно ще ви впечатлят. Очаквайте парични приходи. Не бързайте да харчите полученото, парите ще ви трябват по-нататък.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР