ОВЕН Ден за търсене на на нови предизвикателства и партньори. Ще

...
ОВЕН
Ден за търсене на на нови предизвикателства и партньори. Ще
Коментари Харесай

Две зодии взимат съдбовно решение

ОВЕН

Ден за търсене на на нови провокации и сътрудници. Ще съумеете да привлечете мнозина на своя страна, а измежду новите съдружници ще има и много авторитетни хора. През Отделете внимание на фамилни проблеми. Близките ви се нуждаят от вашата помощ, съвет или утвърждение.

ТЕЛЕЦ

Днес може да без терзание да споделяте своите хрумвания. Предложение за присъединяване в разработка на новаторски план ще ви направи щастливи. Вероятни са сполучливи покупко-продажби и парични приходи. Може да закупите някои потребни движимости, само че не се отпускайте. Някои от вас ще намерят нови другари.

БЛИЗНАЦИ

Действайте уверено и ще имате триумфи в доста посоки. Вървите право към задачите си, без никой да може да ви отвлече или разсее. Много въпроси, свързани с работата, ще се решат удобно, с помощта на умеенето ви да се разбирате с хората и да намерите към правилния метод.

РАК

Днес ще бъде мъчно да запазите спокойствието си. Денят носи куп непредвидени събития и ще се постанова да променяте проектите си. Вроденият ви здрав разсъдък ще ви помогне да избегнете грешките. Денят е подобаващ за творчество. Ще имате много невероятни хрумвания, които ще вдъхновят другари и познати.

ЛЪВ

Ден, който ще ви донесе доста отлични хрумвания. Ще се радвате на срещите с другари. Очаквайте забавни оферти за взаимна отмора или забавни пътувания. Мнозина от вас ще намерят метод да зарадват обичания човек. Ще прекарате прелестно времето си и няма заплаха да ви схванат погрешно.

ДЕВА

Имате опция да укрепите деловите си връзки и да намерите нови съдружници. Полезно ще е да се концентрирайте върху квалификацията си. Ще се радвате на другарство с околните си хора. Те ще ви поддържат във всички инициативи, досещат се за вашите стремежи и ще се стараят да ги изпълнят.

ВЕЗНИ

Спокоен ден, който може да изпозвате да си отдъхнете и възстановите силите си. Ако е допустимо, отложете всички задания. Импровизирани пътувания ще ви донесат ентусиазъм и положителни страсти. Със сполучливи покупки ще зарадвате околните си. Безпогрешно избирате потребните неща през днешния ден.

СКОРПИОН

Сутринта ще е забавна и напрегната. Трябва да съумеете да свършите доста работа. Действайте уверено и не отлагайте решаването на значими задания. Ще ви е нужно самообладание и воля, с цел да се справите. Гледайте на проблемите метафизичен, това много ще опрости обстановката.

СТРЕЛЕЦ

Без да бързате, успявате във всичко, което сте възнамерявали. Може да уредите остарели различия или да се помирите с хора, с които от дълго време сте в неприятни връзки. Денят е подобаващ да започнете нещо ново. Няма да пропуснете опцията да зарадвате обичания човек.

КОЗИРОГ

Днес надали ще се случи нещо доста. Може да се върнете към задания, стартирани отдавнаи и да ги довършите сполучливо. Ще имате отлични резултати, и то тук-там, където не сте очаквали. През втората половина на деня може да решите значими въпроси, свързани с финанси и имущество.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е цялостно с вдъхновяващи събития. Вероятни са приятни запознанства, някои от вас ще се сприятелят с хора, привличащи вниманието ви. След обед е умерено. Подходящо време е за рутинни занимания. Може умерено да завършите всичките си задания. Днес силата ще ви стига за всичко.

РИБИ

Ден за разрастване на творчеството ви, през който да се заемете със комплицирани задания. Бързо ще ги доведете до отличен край. Мнозина от вас през днешния ден се оправят чудесно с проблеми, които стоят нерешени от много време. Проявете избирателност и взискателност в общуването си – внимавайте с хората към вас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР