Овен Ден за равносметка, за оттегляне навътре, за балансиране и хармонизиране.

...
Овен
Ден за равносметка, за оттегляне навътре, за балансиране и хармонизиране.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 30 март

Овен
Ден за равносметка, за отдръпване във вътрешността, за балансиране и хармонизиране. Миналото е минало, оставете го там, където е, използвайте поуките от него, само че не живейте в него.
  Телец
Един много забързан ден. Може да попаднете в най-неочаквани обстановки. Добър ден за връзки и връзки, също за обучение, въпреки че ще сте малко разсеяни, само че по тази причина пък мисълта ви ще е изключително услужлива.
  Близнаци
Днес избягвайте да обсъждате щекотливи въпроси, вероятни са недоразумения. Много добре ще ви се отразят късите пътувания или излетите измежду природата, без значение от капризите на времето.
  Рак
Едва ли ще имате нови проблеми, само че би трябвало да организирате някои неща. Интересни хрумвания няма да ви липсват, само че ще би трябвало да намерите кой да ги осъществя. Погрижете се за физическото си форма.
  Лъв
Ще имате предпочитание за нови прекарвания и усещания, ще ви се желае да разчупите формите и калъпите на досегашния си живот. Разговорите ще са от значително значение. Ще съумеете да прекарате една приятна вечер измежду другари.
  Дева
Днес ще се чувствате във форма, изключително в случай че сте измежду другари. Досадните отговорности ще ви наподобяват по-малко досадни, изключително в случай че действате като Том Сойер и намерите някой, който да ви боядиса оградата и даже да ви се отблагодари, че сте му разрешили да го стори.
  Везни
Ще сте по-ангажирани от нормално, само че пък ще изпитате удовлетворението на човек, който си е приключил добре работата. Възможни са някои пререкания с домашните във връзка професионалните ви отговорности. Най-добре да не подклаждате разногласия, оставете ги да помърморят.
  Скорпион
Ден единствено за пътувания и работа над себе си. Ако сте преподавател по душа през днешния ден ще можете да се деянията в най-хубавата си форма. Скучните хора ще ви вадят отвън равновесие, по тази причина избягвайте ги. Авантюристичния ви дух може да ви заведе на много необикновени места. Все отново, бъдете внимателни.
  Стрелец
Може би ще се сетите, че остава малко време за подаване на данъчни заявления, само че това не трябва да ви тревожи, към момента не е късно, единствено не трябва да забравяте какво дължите и да вземете ограничения. А хората без данъчни отговорности през днешния ден е добре да се освободят от ненужните движимости.
  Козирог
Очаква ви доста работа за извършване. Днес ще имате сили да се справите, само че внимавайте, че би трябвало да ви останат сили и за на следващия ден. Добре е да накарате сътрудниците си да погледнат по-сериозно на отговорностите си, с цел да не сте принудени да доработвате в почивните дни.
  Водолей
Както постоянно, по много невероятен метод ще се справите с провокациите в живота. Ден за метафизичен разсъждения, за пътувания и шедрост. Просто бъдете отворени към света.
  Риби
С идването на пролетта идва и времето за деяние. Важното е да сте на ясно какво тъкмо желаете и накъде сте тръгнали, тогава нищо няма да ви обезнадежди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР