ОВЕНЧестит Ивановден! Денят е почивен. Огледайте се назад и дайте

...
ОВЕНЧестит Ивановден! Денят е почивен. Огледайте се назад и дайте
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да проверят финансовото си състояние, Рибите да обмислят делови предложения

ОВЕН

Честит Ивановден! Денят е почивен. Огледайте се обратно и дайте оценка на достиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си проекти, само че ви поучавам да не бързате и да не се занимавате с тях през днешния ден. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си, а също по този начин да се борите за правата си и да не допускате странична интервенция, която да блокира желанията ви. Вечерта си почивайте в компанията на семейство или в случай че не сте го основали с вашите близки. Те са помогнали като са организирали празник за ваш другар във вашия дом. Повеселете се и по-късно си дайте подобаващ отдих.

ТЕЛЕЦ

Честит Ивановден! Денят е почивен и ви разрешава да претворите в действителност някои значими решения, които сте взели в края на предишния месец. Ще изясните връзките си с вашите сътрудници. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени, тъй като рискувате да изоставен  и да ви основат компликации. Очаквайте материални триумфи или вест за покачване, която ще ви изненада прелестно. Отношенията с обичаните ви хора ще се успокоят, само че това зависи и от вас и умеенето да премълчавате. Пазете се от импулсивни дейности и внимавайте  да не ги обидите  с недомислените си думи и да се лишите от полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Честит Ивановден! Заредете се с оптимизъм от сутринта в почивния ден, няма причина да се подтиснати. Обмислете новите вероятности за вашата кариера и професионалното ви развиване. Променете някои от вашите отрицателни черти, вие си знаете кои. Възможно е да срещнете компликации, подбудени от образуване на значимо задгранично пътешестване. По-добре се справете сами, вместо да разчитате на помощ, с цел да не ви навредят. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в интимни връзки. Не реагирайте прочувствено, в случай че интимните ви половинки ви упрекнат в неучтивост. Просто се дистанцирайте и не допускайте полов контакт.

РАК

Честит Ивановден! Ще изживеете приятни мигове в почивния ден, отдадени на обичаните си занимания, само че не се захващайте с заниманието си, в случай че имате незабавни задания. Предстои ви ден на професионални и финансови триумфи, които ще изненадат прелестно и вас и околните ви, в случай че сте дейни и не чакате различен да свърши вашата работа. Самочувствието ви е чудесно. Вечерта се усамотете в дома си, в случай че сте изтощени. Близките ви са разочаровани от държанието ви и мъчно ще ви простят, че даже отказвате вечерята. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че не постигнете съгласие и помирение.

ЛЪВ

Честит Ивановден! Имате опция в почивния ден да превърнете в действителност вашите решения и да оправите връзките си с вашите близки и сътрудници. Направете проектите си до края на месеца. Не бъдете прибързани, в случай че разговаряте с настоятелен сътрудници преди да отидете на работното си място, не обещавайте продължения на диалога, тъй като  решенията ви може да не са верни. Вечерта за следващ път ще посрещнете посетители. Искате да се усамотите с околните си, само че те са на друго мнение и ви изнервят с непрекъснатото наличие даже и на ваши мечтани другари.  Докато си легнете ще сте не запомнили за половите си стремежи.

ДЕВА

Честит Ивановден! Вероятно в този почивен ден в главите ви се въртят доста хрумвания, свързани с кариерата ви и професионалното ви развиване. Ще измененията и метода си на живот тъкмо през днешния ден освен това ненадейно и за вас самите. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви положение е чудесно и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си. Вечерта си дайте отмора и отклонете поканата за гостувате при другари. Ако празнувате имен ден не пропускайте да изпратите по-рано гостите. Ще имате време да се отдадете не сантиментални мигове, споделени усеща и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Честит Ивановден! Ще започнете почивния си ден по един извънредно прелестен метод, заети със дилемите си, с обичаните си служебни занимания, в компанията на приятни сътрудници, които сте подбрали за общите ви отговорности. Изпълнени сте с оптимизъм, само че бъдете внимателни. Работете отговорно, с цел да заслужите самопризнание и да си осигурите покачване. Не се отдалечавайте от фамилията и обичаните си хора, които се нуждаят от вашето внимание. Сексуалните ви връзки изискват да осъзнаете грешките, които допускате в интимните мигове и да не проявявате експанзия.

СКОРПИОН

Честит Ивановден! Усещате неразположение от сутринта в почивния ден, само че то е обяснимо и предстоящо, тъй като имате персонални проблеми, които сте си основали сами. Въпреки това ви чакат професионални триумфи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в това, което вършиме. Вашето възприятие за отговорност и добросъвестното отношение към всичко, което предприемате ще са ви потребни. Не рискувайте. Ваши персонални проблеми, които не сте споделили с околните си, с цел да не ги натоварвате ще се трансфорат в демонстрация на ревнивост от тяхна страна, че сте намерили душеприказчик отвън фамилията си. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, в случай че не сте вбесили с държанието си интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Честит Ивановден! В почивния ден обмислете още един път начинанията преди да извършите крачката към тяхната реализация, макар че сте се разбързали  и желаете да надскочите времето. Не се доверявайте на препоръки, които не са ви нужни, а и се пробват да ви ги дават хора, без да имат познания и визия от вашата работа. Отношенията с вашите сътрудници са положителни, в случай че не отхвърляте мнението им. Не са изключени проблеми с брачната ви половинка, които създавате сами поради опитите да налагате правила, които не се харесват. Можете да ги избегнете единствено с самообладание и такт. Вечерта ще си изпросите отвод от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Честит Ивановден! Очаквайте в почивния ден вест за доходи, които не е редно да влагате незабавно в нов план, изключително в случай че не е ваш, а сте решили да съдействате с положителни усеща на прочут или сътрудник. Следобед сте във форма, макар дефицита на сън поради напрежението през миналите дни. Без да се противопоставяте инатливо, се подчинете на новите условия на работното място. Във ваша власт е да съхраните положителното въодушевление в дома си, да не се поддавате на провокации, целящи да ви ядосат, с цел да се изпокарате и разделите. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Честит Ивановден! В почивния ден не забравяйте да намерите време и да ревизирате финансовото си положение, изключително в случай че сте нарушили съществено вашата финансова непоклатимост поради непредвидени разноски, само че не сте наясно какъв брой сте похарчили. Позволено ви е да обмислите методите, посредством които да си осигурите спомагателни доходи и да съумеете да ги умножите.  Постарайте се да се заредите с положително въодушевление, с цел да си гарантирате триумф. Създайте си позитивни страсти вкъщи. Вечерта останете единствено със фамилията си или с интимната си половинка и се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия.

РИБИ

Честит Ивановден! Не бъдете прекомерно доверчиви към хората в този почивен ден и не споделяйте проектите си с непознати. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на шанса си, в случай че желаете да успявате. Обмислете всички настоятелен оферти детайлно, с цел да избегнете разочарованията. Не е желателно да пътувате, даже и в случай че пътуването е обвързвано със служебни отговорности. Вечерта излезте с околните си на разходка или отидете на рожден ден на другари или родственици. Приберете се с положително въодушевление и се отдайте на интимни мигове. Не мърморете в леглото, с цел да не съсипете половото наслаждение.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР