Овен Без значение как ви представят нещата днес, трябва да се

...
Овен
Без значение как ви представят нещата днес, трябва да се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 5 октомври 2018 г.

Овен

Без значение по какъв начин ви показват нещата през днешния ден, би трябвало да се справите с един човек, с цел да се получат нещата. Това важи за всичко-от романтика до бизнес покупко-продажби.

Телец

Не можете да търпите да стоите на едно място и да не вършиме нищо. Не се отхвърляйте, продължавайте да работите крепко, макар дребните неуспехи. Не спирайте да се усмихвате.

Близнаци

Не е нужно да се оплаквате и да обвинявате ориста. Трябва да се справите с провокациите и ще е чувствате доста добре, че сте минали през някаква компликация.

Рак

Има огромна възможност да бъдете разочаровани през днешния ден, тъй че не очаквайте прекомерно доста. Моментът е страховит да загърбите всичко неприятно и отрицателно и то да остане в предишното.

Лъв

Изглежда, че хората не желаят да чуят това, което имате да казвате, само че не би трябвало да спирате да говорите. Кажете какво чувствате, без значение дали някои ви слуша. Ще се почувствате по-добре.

Дева

Днес ще имате потребност от другар и в това няма нищо срамно. Всеки човек има потребност от поддръжка и от приятелско рамо, на което да поплаче. Вие сте късметлия, че имате подобен човек в живота си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР