Овен Ако ви се струва, че някой страни от вас не

...
Овен
Ако ви се струва, че някой страни от вас не
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 18 юни

Овен
Ако ви се коства, че някой страни от вас не бързайте да се сърдите. Отдръпнете се за малко, само че не правете подиуми. Съвсем скоро ще стане ясно каква е обстановката и може би ще се окаже, че просто сте си въобразили някакви неща.
Телец
Тази събота може да се почувствате в примката на личните си мисли. Изживейте си ги, само че не задълбавайте по надолу. Дайте си време до началото на следобеда и по-късно започнете съществени опити за повишение на градуса на настроението, само че без помощта на алкохола.
Близнаци
През този ден се въздържайте от взимането на решения. Колкото и да мислите и премисляте няма да може да се спрете на най-хубавия вид. Всъщност никой не ви притиска да бързате, тъй че нямате никаква причина да го вършиме.
Рак
Сега може да дадете воля на мнението си. Това, което дълго време сте таили в себе си през днешния ден ще бъде разбрано по най-положителния метод. Не пропускайте опцията да бъдете разбрани вярно.
Лъв
Този ден прекарайте в уюта на дома. Няма нищо незабавно за решение, тъй че избягвайте натоварващите мисли. Очакват ви най-малко 1-2 книги, които да започнете.
Дева
Тази събота може да протече по един извънредно забавен метод, в случай че позволите на близките да вземат самодейността. Може да се почувствате даже като галеници на ориста. Оставете се в ръцете ѝ.
Везни
През този ден е строго неразрешено да се натоварвате със съществени мисли. Избягвайте даже кроенето на проекти. Оставете това на половинката ви. Тя ще ви е признателна за оказаното доверие и ще ви накара да се почувствате като цар.
Скорпион
Днес е доста значимо да покажете уважението си към мислите на другите. В противоположен случай рискувате да погледнат на вас с предрешение, а от време на време предразсъдъците се преодоляват мъчно.
Стрелец
Придобиването на всякакви неща е доста прелестно, само че в природата е немилостив Законът за салдото. Настанало е време да дадете от себе си и то доста. Длъжниците сте на околните ви.
Козирог
Тази събота прекарайте деня в блажено незнание. Наистина ще ви е доста по-спокойно в случай че решите, че за всичко си има време, само че то само че е тъкмо в този момент. За какво е време в този момент ли? За нищо, просто бездействайте!
Водолей
През този ден ще се убедите, че сте високо ценени в обкръжението ви. Някой ще се опита да ви притегли на своя страна и да ви вмени ролята на съдия. Не се изкушавайте и откажете тактично.
Риби
Този ден е подобаващ за опити. Независимо в коя област от живота възнамерявате да ги приложите въпреки всичко съблюдавайте ограниченията за сигурност, свързани със здравето ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР