Овен –Защитете се от негативни сили и хора, но не

...
Овен –Защитете се от негативни сили и хора, но не
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – понеделник – 28.02.2022

Овен –Защитете се от отрицателни сили и хора, само че не отхвърляйте помощ. Негативното мислене елементарно и бързо води до пресилени изводи, които нормално са извънредно безотговорни. Ако си позволите да бъдете съблазнени от тъмни мисли, става съвсем невероятно да поддържате позитивен взор към света.

Телец –Само откакто сте пробвали всички пътища и сте посяли всички семена за вероятни решения, едвам тогава търпението има своето място и своете време. Търпението не е добродетел, в случай че седите със скръстени ръце и крайници и чакате вашият проблем да се реши от единствено себе си.

Близнаци – Често ще ви е нужна външна помощ, с цел да решите казуса си дефинитивно. Не бъдете прекомерно горди, с цел да кажете на хората, че имате потребност от помощ. Не забравяйте, че позитивният метод постоянно среща поддръжка освен от другари, само че и от непознати.

Рак –За вас този ден може да наподобява изтощителен. Ще положите всички старания, само че резултатът може въобще да не ви зарадва. За да работите допустимо най-продуктивно, би трябвало да се придържате към явен проект и да се концентрирате върху осъществяването единствено на една значима задача. По този метод няма да пропуснете значими детайлности.

Лъв –Благоприятен ден за работа в екип. Този метод ще помогне за реализиране на оптимални резултати и ще внесе нови хрумвания в общата идея. Трябва да се концентрирайте върху персоналните взаимоотношения. Прекарвайте повече време с обичаните хора, обграждайте ги с внимание и грижа.

Дева –Днес би трябвало да се вършат неща, които от дълго време са отсрочени. Обърнете внимание на видимо дребните неща, само че тези, които би трябвало да се създадат. Ако ги пренебрегнете, тези дреболии могат да се трансфорат в огромни проблеми.

Везни –В този ден би трябвало да се концентрирате върху осъществяването на рутинни отговорности. Не би трябвало да взимате прибързани решения: грешките могат да костват доста. Важно е да бъдете деликатни към всичко, което се случва в близост, с цел да не пропуснете преференциални благоприятни условия.

Скорпион –Всички решения в професионалната активност през днешния ден би трябвало да се вземат с изключителна нерешителност. Всяка неверна стъпка може да предизвика проблеми и загуби. Следобед срещите с другари ще бъдат удобни и изключително с тези хора, които не сте виждали отдавна.

Стрелец –Сутринта няма да ви е доста елементарно. Възможно е някои от проектите ви да се провалят или нещата да се объркат. По-късният следобяд ще се радвате на приятни житейски бонуси. Въпреки това, не бързайте да вземате решения, обмислете ги деликатно.

Козирог –Днес би трябвало с всички сили да се настроите позитивно, като не позволявате на мрачните мисли да надделеят над вас. Оптимистичното отношение и положителното въодушевление могат да програмират близкото ви бъдеще.

Водолей –Днес денят може да донесе известно отчаяние. Важно е да балансирате силата си и да не се изтощавате прекалено много, само че е належащо да употребявате креативната сила, която имате за градивни действия: учене, четене, образуване или обмисляне.

Риби –Пазете се от несъразмерни грижи или работа. Не се опитвайте да решите всичко, в противоположен случай можете да завършите деня изтощени и без жизнеспособност. Грижете се повече за себе си и умейте да се отпуснете.

Съветите на Фортуна

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация.

Не би трябвало да изпадате в отчаяние, скептицизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато въодушевление, да контролирате страстите, да се вглеждате в себе си. Добре е да се натоварват мускулите, въобще потребна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлина би трябвало да не е ярка.

Енергията на деня е доста удобна за всички хора, които са настроени положително и носят обич и светлина в сърцето си. Ще им се отдава безусловно всичко, което е обвързвано със съзидание и за богатството на себе си и другите хора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР