Овен За всяко нещо има различен подход - дали пилето

...
Овен За всяко нещо има различен подход - дали пилето
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 5 септември

Овен
За всяко нещо има друг метод - дали пилето пресича пътя или пътят се движи под пилето, още Айнщайн е разсъждавал по този въпрос. Ето ви ден за странности и непрактични умозаключения.
Телец
Днес ще търсите блестящи преживяваниям хрумвания, музи. Най-добре е да намерите подобаващата дестинация и да тръгвате натам. Важното е да гледате метафизичен, да виждате мащаба на нещата, да не задълбавате в безмислени детайлности.
Близнаци
Ще имате потребност от грижи, топлота и лоялност. Има един галактически закон, който споделя, че каквото искаш за себе си, първо би трябвало да го дадеш на другите. В този случай проявете угриженост и внимание и резултатът няма да закъснее.
Рак
Нуждата от вести и свежа информация ще е главната движеща мощ за вас през днешния ден. С това, което знете, може да станете причина за началото на нещо в действителност вълнуващо. Не забравяйте, че информацията е мощ.
Лъв
Ще търсите сигурност, успокоение, непоклатимост. Ден за в действителност скъпите неща в живота, тези които са ваша опора - фамилията, приятелите, дома, природата. Намерете метод да усетите връзката си с всяко поотделно.
Дева
Неделя е ден на Слънцето, време за искра и изява. Направете нещата, които ви носят наслада, мощ и ентусиазъм. Акумулирайте сила. Настроенията ви през днешния ден ще са странни, непредсказуеми и изненадващи даже за вас самите, само че пък носещи толкоз нови усеща.
Везни
Основната профилактика през днешния ден е да не прекалявате с течностите и солените храни, помогнете на стомаха и на жлъчката. Сутринта ще сте много унили, само че с напредването на времето ще се повишава и настроението. Някъде към среднощ ще сте чудесна компания.
Скорпион
Днешният ден ще ви донесе известни разочарования, свързани с външния тип. Не е нужно да се ядосвате и съществено да го променяте, може би би трябвало просто да експериментирате с друга прическа.
Стрелец
Да сте уверени в себе си е прелестно, в случай че това не нарушава душевния мир на хората към вас. Имайте едно мислено, когато демонстрирате величието си.
Козирог
Забравете илюзиите и напразните упования, в този момент би трябвало да сте извънредно деликатни, способни да отклоните неприятните обстановки. Ще запомните деня като кондензиран с завършения.
Водолей
Непременно отделете време, с цел да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено доста сила губите и е добре понякога да спирате, с цел да акумулирате.
Риби
Днес желанията ви ще ви изиграят неприятна услуга. Имайте поради, че през днешния ден неправилно ще разбирате знаците на ориста. Най-добре да се усамотите и да си починете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР