Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да

...
Овен За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да
Коментари Харесай

Зведите са на ваша страна, ето какви изненади крият днес

Овен
За през днешния ден звездите предлагат с Вашия обичан човек да обсъдите някоя книга, която е забавна и за двамата, да поговорите за философия или в последна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Даже и в персоналните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате въздържаност, отговорност, дисциплинираност и прочувствена улегналост. Възможни са ограничавания в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва. Такова държание може да бъде възприето като липса на образование, или демонстрация на неприятен усет. З Вашия непрекъснат сътрудник, любим или сателит в живота, през това време може да ревизирате за устойчивост, надеждност и пристойност. Ако сте разкрили личен бизнес, може да съумеете да преодолеете сериозния интервал.

Рак
Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.

Дева
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.

Везни
Днес Вашият обичан човек ще се опита по някакъв метод да промени някакви обичаи и устои на Вашето другарство, като внесе в тях нещо ново, свежо и изключително. Само че Вие ще се окажете малко прекомерно консервативни, и ще Ви бъде мъчно да се пренастроите на нов лад....

Скорпион
Днес ще бъдете безусловно затрупани с работа, само че това не би трябвало да Ви огорчава. Звездите приказват, че премията за Вашите старания с рента ще покрие загубите. Дайте си сметка, че времето не стои на едно място. Опитайте се да прекарате деня умерено. Не се хвърляйте в битка за водачество, пробвайки се да убедите всички в своята справедливост. „ Изгодно” ще се отличавате с бунтарския си дух и ще разбуните домашното и служебното успокоение. Денят не е подобаващ, с цел да щурмувате висините и да се пробвате да се изкачите по кариерната стълбица. Опитайте се просто да се радостните и да болестите всички с неизчерпаемата си сила. Днес всичко би трябвало да контролирате сами.

Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е извънредно подобаващ за правене на проекти и блян за тяхната реализация, само че е несъответствуващ за осъществяване на финансови интервенции, навестяване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всевъзможен темперамент. Материалните средства, с които сега разполагате, може да бъдат подложени на сурова проверка. Ако нищо не Ви заплашва извън, звездите Ви приканват да извършите доброволна инвентаризация на своите полезности - материални или духовни. Не е изключено да изплуват предходни неточности във водене на активността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите приходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.

Риби
През този ден на първо време бъдете почтени със себе си. Тогава и във връзка с Вашия обичан човек ще бъдете задоволително откровени и няма да има защо да се срамувате. През този ден е доста значимо да няма пред кого да се чувствате отговорни и да останете благополучен собственик на кристално чиста съвест.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР