Овен – Вие сте изключително решителни и пълни с енергия.

...
Овен – Вие сте изключително решителни и пълни с енергия.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 27.01.2022

Овен – Вие сте извънредно решителни и цялостни с сила. Приемате работата си съществено и всеки може да разчита на вас, в случай че има потребност от помощ. Днес даже не поглеждате часовника, всичко върви безпрепятствено, просто времето лети.

Телец – Вие сте заети с мисли на високо равнище. Понякога е добре да приемете живота малко по-лекомислено, само че не прекалявайте. С твърдоглав труд и неизменност можете да стигнете там, където постоянно сте желали.

Близнаци – Наближава краят на работната седмица и осъзнавате, че нямате прогрес. Поне не по метода, по който сте възнамерявали. Веднага след правенето на проекта започнете да го изпълнявате, в противоположен случай нещата могат да излязат отвън надзор.

Рак – В този ден би трябвало да си спомните правилото на бумеранга: положителните каузи се връщат при вас многократно. Както и неприятните. Днес вашите мисли и дейности могат да дефинират близкото ви бъдеще. Следобед са вероятни различия и проблеми в връзките.

Лъв – Днес мислите доста за някой, който от дълго време не сте виждали. Положението на планетите ви дава сила и ще можете да се справите с поставените задания по-бързо от предстоящото. Ясен проект, упоритост и вярно приоритизиране са вашите съставки за триумф.

Дева – Спокоен ден, без непредвидени обрати и прочувствени разтърсвания. В професионалната сфера вие сами избирате да вършиме тези неща, които ви доставят наслаждение. Никой не ви притиска за нищо. Трябва обаче да разчитате единствено на личните си сили.

Везни – Опитайте се да планирате работния си ден по подобен метод, че да извършите обещанията, които сте дали по-рано и дилемите, които се чакат от вас. Решителността и целеустремеността ще ви донесат шанс.

Скорпион – Отношенията с другите в четвъртък елементарно могат да бъдат обтегнати. Напрежението просто витае във въздуха, по тази причина би трябвало да избягвате конфликтни обстановки и различия. Всички проблеми би трябвало да се вземат решение спокойно. Затова бъдете гъвкави и подготвени на отстъпки.

Стрелец – Хороскопа ви демонстрира, че с цел да постигнете това, което желаете, би трябвало да положите всички старания. Бавният прогрес може да бъде източник на отчаяние. Имате нужната вътрешна мощ, с цел да излезете спечелили от сложна житейска обстановка.

Козирог –Звездите ви предизвестяват да не преследвате това, което желаете непременно. Преди да извършите своя главен ход, разгледайте всички разновидности. Няма потребност да вършиме големи скокове напред - даже дребна крачка напред към момента е стъпка към вашия триумф.

Водолей – Този интервал не е подобаващ за нови начала и огромни придобивки, само че за довеждане докрай на всички настоящи каузи - идеалното време. Има късмет да получите някаква покана или предложение, което може би не сте очаквали.

Риби – Днес би трябвало да бъдете по-внимателни с парите и да контролирате разноските. Импулсното извършване на покупки може да навреди на бюджета ви. Обърнете внимание на здравето - защитните сили на тялото са отслабени, тъй че е по-добре да прекарате вечерта вкъщи, като се занимавате с обичаното си занятие.

Съветите на Фортуна

Ден за размисли, медитация, самовглъбяване, бездейност. Ден, отдаден на вътрешния мир на индивида. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето усещане за света и ще получите нови сили.

Не е толкоз значим типът на дейностите, които се правят, колкото темпа на работа. Не би трябвало да се бърза, в противен случай, нужно е повече разсъдък да се влага. Действайте отмерено. Не хвърляйте напразни сили, не правете непотребни дейности. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите извънредно от интуицията.

Намалете общуването и интензивността. Нови каузи да не се стартират, само че могат да се довършват старите. Активните каузи няма да донесат в този момент позитивен резултат, само че могат да нарушат вашето равновесие и успокоение, по тази причина е добре да прекарате деня безшумно и да го посветите на себе си. Луната е на луфт от 07:29ч до 09:36ч.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР