ОВЕН Вероятно не ви достига стопроцентово и ежедневно потвърждение за

...
ОВЕН Вероятно не ви достига стопроцентово и ежедневно потвърждение за
Коментари Харесай

Какво прави истински щастлива всяка ЗОДИЯ?

ОВЕН

Вероятно не ви доближава стопроцентово и всекидневно удостоверение за това, че целият свят лежи в краката ви. Ако имаше метод непрекъснато нещо да поддържа вашата увереност в това, че опциите ви са безгранични, бихте били същински щастливи.

Според вашето мнение за цялостно благополучие не ви доближават две неща: първото е терзанието, че най-любимите ви хора не постоянно ще са живи и здрави, а второто, че не ви доближават пари. А в действителност истината е, че ще бъдете доста по-щастливи, в случай че не гледате чак толкоз прагматично на живота.



БЛИЗНАЦИ

За да сте щастливи, вие имате потребност от нещо напълно малко - ежедневна промяна на настоящата действителност. Колкото по-ярко, разнообразно и динамично е вашето битие, толкоз по-щастливи се чувствате. 

РАК

Пълна къща с деца и други близки, всеки от които в действителност се нуждае от вас, вслушва се в препоръките ви, преценява се с мнението ви и не отхвърля вашата протекция - това ви е нужно, с цел да бъдете безгранично щастливи.

ЛЪВ

Има единствено едно нещо, което не ви стига, с цел да усещате цялостно благополучие - всепоглъщаща обич! Противно на общото мнение за това, че са самовлюбени, на тях им е все едно, когато ги обича някой, към който са безразлични.

ДЕВА

Праволинейност и предсказуемост на съществуването, освен това освен на вашето лично, само че и на хората, с които сте принудени компактно да си взаимодействате - ето това ви е нужно, с цел да бъдете щастливи. 

ВЕЗНИ

При вас същинско чувство за благополучие може да ви обезпечи най-много осъзнаването на това, че обичате и сте обичани, имате хармонични и евентуално безкрайни любовни връзки.

СКОРПИОН

Светът и вашата орис могат да се преобърнат наобратно, само че вие все пак няма да се чувствате в действителност и изцяло щастливи. Но в случай че въпреки всичко желаете в някакъв миг да опитате от щастието, то престанете във всяко хубаво събитие наложително да търсите подводни камъни.

СТРЕЛЕЦ

Имате си всичко належащо за цялостно благополучие, тъй като знаете по какъв начин да бъдете щастливи без значение от това какво се случва с вас или към вас. Във вас живее някакъв изобилен оптимизъм, който ви разрешава да не зацикляте върху неприятностите и бедите. 

Признанието на най-влиятелните, богати, фамозни хора. До мозъка на костите си изпитвате предпочитание да сте измежду такива хора - да принадлежите към международния хайлайф, да имате опция да властвате, да влияете на мозъците на хората и да образувате публичното мнение.



ВОДОЛЕЙ

Бихте били щастливи единствено в случай че се научите да се наслаждавате на всичко, което ориста ви сервира, и да не желаете от нея и от близките повече, в сравнение с са в положение да ви дадат.

РИБИ

Вие към този момент притежавате всичко, което ви е нужно за цялостно благополучие. Само би трябвало да се научите да забелязвате това, като оценявате обективно и съответно действителния свят, вместо да живеете в своите мечти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР