Овен Вашата предвидливост и смелост в решенията ще увеличат шансовете

...
Овен Вашата предвидливост и смелост в решенията ще увеличат шансовете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: 11 август ще е труден за няколко зодии

Овен
Вашата далновидност и храброст в решенията ще усилят възможностите ви за триумф. Нежелателно е да се вземат значими решения през втората половина на деня. Може погрешно да прецените обстановката като цяло.

Телец
С вашите непримиримост и отговорност сте в положение да свършите доста работа. Ще ви нервира това, че намирате, че другите се държат непоследователно. Правенето на огромни покупки в този момент е нежелателно, по-добре е да ги оставите за различен ден.

Близнаци
Звездите ви поучават да обърнете внимание на домакинските и фамилните каузи. Успявате да вземате решенията елементарно и рационално. Съществуващите проблеми в любовта и връзките могат да бъдат решени ненадейно.

Рак
Създавайки хармонична среда към себе си, ще зареждате другите с оптимизъм. Вечерта е добра за фамилно събиране и другарство. По-добре е да не стартирате разногласия по разнообразни тематики, старайте се да се въздържате от това.

Лъв
Трудно ще е, само че не е невероятно да държите страстите под надзор. Именно тези, които са невъзмутими ще съумеят да преодолеят всички трудности и да реализират задачите си. Избягвайте да споделяте персонална информация с другите.

Дева
Понякога е по-добре да замълчите: по този начин би трябвало да извършите през днешния ден. Дори и да не ви харесва, в диалог с шефа си е належащо да държите езика си зад зъбите, макар че истината може да е на ваша страна. Както знаете - шефът постоянно има право.

Везни
Днес е по-добре да слушате деликатно, в сравнение с да говорите доста. Може да ви се разкрие това, което е било прикрито по-рано, да откриете нещо значимо, без значение дали се отнася до вас или други хора, до сегашното или предишното.

Скорпион
Може би някой през днешния ден ще се обърне с молба за помощ към вас и вие ще сте подготвени да съдействате, както можете. Но първо преценете какъв брой време и старания ще ви отнеме. И дали в действителност индивидът се нуждае от помощ или просто желае да ви употребява.

Стрелец
Днес като че ли нищо не може да ви скапе положителното въодушевление! В последна сметка позитивното отношение ще ви помогне да се справите с другите задания. В любовта обаче сте много податливи на изкушения.

Козирог
Ако в последно време усещате, че сте станали прекомерно раздразнителни, може би е време да измененията нормалната си среда за известно време. Опитайте се да намерите метод да подобрите прочувственото си здраве.

Водолей
Днес нещо или някой може да наруши хармонията в живота ви. В този ден проявете физическа интензивност, изключително в случай че дълго време не сте имали късмет да разтегнете мускулите си. Сега е моментът да възстановите тонуса на тялото си.

Риби
Плановете се осъществят сполучливо, в работата сте ефикасни. Днес вие излъчвате наслада, оптимизъм и убеденост, по тази причина доста хора се навъртат към вас - единствено с цел да сгреят душите си на вашата слънчева сила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР