ОВЕН В понеделник Овните не са съсредоточени в работата си

...
ОВЕН В понеделник Овните не са съсредоточени в работата си
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 март: Лоши новини връхлитат 3 зодии

ОВЕН
В понеделник Овните не са съсредоточени в работата си и това ще им сътвори много грижи. Мис литеви са ориентирани към раз- влечения и най-чес то се свързват с любовни копнежи. Денят се характеризира с положителни контакти. Избягвайте финансовите занимания и даването на пари назаем, ще изгубите.

ТЕЛЕЦ
Доста комплициран е понеделник за Телец и мнозина ще се поддадат на тази пасивност. Избягвайте да настоявате за осъществява- не на някакво ваше желание, тъй като могат да последват огромни борби. Днес триумфите са свързани с пътешестване. При някои са вероятни здравословни проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Понеделник е сполучлив ден за Близнаците, от които мнозина през днешния ден ще пътуват. Действайте уравновесено, което е твърда гаранция за реализиране на триумф. Той е годен в региона на финансите, договарянията и при сключване на контракти. На някои ще бъде препоръчана взаимна активност, ще спечелите.

РАК
Възможността за реализация при Раците е налице в понеделник, само че най-често тя ще се регламентира от вашата активност. Професионалният ден ще донесе триумфи, в случай че сте съсредоточени. Някои ще получат професионални вести, от които е допустимо да се възползвате. Не пропускайте шанса си.

ЛЪВ
Активни са Лъвовете през днешния ден, само че не трябва да смятате, че няма да ви стигне времето за реализиране на това, което сте си науми- ли. Действайте целеустремено и ще имате стремежи резултат. Любовни въпроси занимават огромна част от вас. Избягвайте борбите по финансови въпроси, с цел да не изгубите.

ДЕВА
Девите не са мобилизирани за дейности по елементарния за тях метод през днешния ден. С повече отговорност ще работите по въпроси, касаещи дома ви или тези на любовта. Известни придобивки са вероятни в областта на финансите, само че е належащо да съгласува- те дейностите и ще получите парична поддръжка.

ВЕЗНИ
Умерени в дейностите и държанието си са Везните през днешния ден, а стремежите им са съответни. Това постоянно подсигурява ус пех, какъвто през днешния ден фактически ще имате. Мнозина ще получат уведомление, което ще ги зарадва. За други контактите са преди всичко, в това число и любовните. Възможни разочарования.

СКОРПИОН
Консерватизмът надвива при Скорпионите, само че това не е неприятно като жанр на работа. Някои от вас ще бъдат прекомерно респектиращи за близките. Тази позиция ви обезпечава благоприятни условия за нови придобивки, които ще последват по отношение на контактите. Не демонстрирайте несериозно отношение в работата.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са действени в понеделник и върху това се основава техният триумф, само че би трябвало да лишат експанзията си от неверни ходове. Категоричен триумф ще имате на работното място. При някои бизнес мени не са изключени пътувания, които водят до нови реализации. Ус пешни настоятелен диалози и партньорства. Днес ще получите отговор на въпрос, обвързван със възнаграждение на труда ви.

КОЗИРОГ
Добър е понеделник за Козирозите, само че някои от тях няма да го възприемат като подобен. Вероятно са влю бени или имат за разре- шаване лю бовни проблеми, които хвърлят отрицателна сянка както върху самочувс твието, по този начин и върху дейнос тта им. Контактите при някои са от изключителна значимост през днешния ден, ще се вземат решение бъдещите ви бизнес ползи.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите могат да реализират желанията си през днешния ден, в случай че разчитат само на персоналната си интензивност и настоятелен благоприятни условия. Доста изразителни сте и евентуално множеството от вас ще насочат напъните си единствено натам. Няма да липсват нови благоприятни условия за финансови придобивки или за реализация. Здравен посредник ще позволи някакъв ваш проблем.

РИБИ
За Рибите понеделник е един от най-успешните им дни напоследък. Разчитайте на персоналните си благоприятни условия и интензивност и те ще допринесат за разрешаването на всички настоящи въпроси. Трудности ще имате с пътешестване, в случай че е допустимо, отложете го. Бизнес мените ще отстранят зародилите проблеми единствено и само благодарение на хора, с които имате общ бизнес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР