Овен В момента се намирате в период на затишие, в

...
Овен В момента се намирате в период на затишие, в
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за УИКЕНДА

Овен
В момента се намирате в интервал на мъртвило, в който единствено би трябвало да изчаквате. В събота ще има оживление в любовния ви живот, само че най-добре се пуснете по течението.
Телец
Любовта ще ви грабне по всички вероятни способи. Очаква ви сантиментално прекарване и не е изключено през уикенда да извършите оценка на връзката ви. Не се фокусирайте единствено върху негативите.
Близнаци
Очаква ви повратна точка. Ако желаете да измененията нещо в любовния си живот, ще би трябвало вие да сте основателят. Ако не можете да поемете отговорността, то продължете напред.
Рак
Уикендът може да се окаже под напрежение и това да наруши хармонията с половинката. Опитайте да се доверите на половинката, да поискате и да приемете поддръжката, която ви е нужна, не е наложително да упражнявате цялостен надзор върху всяка обстановка.
Лъв
За някои от Лъвовете предстоят забавни дни на равносметка. Възможно е да си внушавате всякакви неща, доверието ви в половинката да е компрометирано, а може и остарели мемоари да объркат ясната ви преценка.
Дева
През почивните дни доста секрети, свързани най-вече с финанси, ще излязат нескрито. Не е изключено и да решите да извършите инвестиция, която няма да се окаже печеливша. В последна сметка финансите ще са водеща тематика.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР