ОВЕН Уединете се, останете за известно време в тишина или

...
ОВЕН Уединете се, останете за известно време в тишина или
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 ОКТОМВРИ: Овни, подредете мислите си! Телци, не носете в себе си големи суми пари!

 ОВЕН
Уединете се, останете за известно време в тишина или единствено с обичаната си музика. Подредете мислите, структурирайте проектите, порадвайте се на достиженията. Ограничете контактите, доколкото е допустимо, изключително с непознати. Има хора, които даже в почивните си дни си остават заядливи и сериозни. Ще си спестите куп неприятности, в случай че не ги допускате до себе си. Посветете част от вниманието на по-възрастните си родственици. На тях им би трябвало доста малко, с цел да се почувстват щастливи. Опитайте се да се видите и чуете с приятелите си, които са най-далече от вас или с които поддържате връзка относително рядко.

 ТЕЛЕЦ
Позволете на спомените още веднъж да ви сближат и развълнуват с близки хора. Не се увличайте в пазаруване на дарове. Ако надвишите лимита, който авансово сте си определили, мъчно ще възстановите салдото, а дупки в бюджета напълно не е добра концепция. Не носете в себе си огромни суми. Грижете се деликатно за движимостите и документите си, изключително когато посещавате оживени места. Не е изключено да попаднете на крадци. Ако сте прекалили с храната и напитките, значи е уместно или да намалите размера на потреблението, или да увеличите физическите натоварвания.

 БЛИЗНАЦИ
Планината, това прелестно място, излъчващо покой и зареждащо с сила, ще укрепи и духа, и тялото ви. Не пестете сили и в случай че климатичните условия разрешават, организирайте си излет най-малко за ден. Не всичко обаче ще върви безпрепятствено. Възможни са несъгласия, разногласия, различия. Въздържайте се от сериозни забележки, даже и да са основателни. Безпредметно е да си създавате врагове, които ще се постанова да отбягвате по-късно. Енергетиката и вдъхновението ви са мощни. Не оставайте сами вкъщи. Ще се почувствате доста по-пълноценни, в случай че сте измежду другари или се включите в обществени начинания.

 РАК
Ще откриете, че притежавате гении, за които не сте и подозирали. Ще се заредите с оптимизъм и убеденост в личните сили. Доброто въодушевление ще подтиква въображението ви. Ще ви хрумнат разновидности за дотъкмяване на планове, които сте изоставили, тъй като са ви отегчили. Събитията ще са динамични, разнородни, на моменти леко изтощителни. Веднъж попаднали във водовъртежа на всекидневието, ще е мъчно да намалите темпото. Независимо от това е желателно най-малко един път дневно да се отдадете на релакс и задълбочено обсъждане на желанията си.

 ЛЪВ
Ще съумеете да синхронизирате физическото с духовното си положение и да постигнете мир със себе си и с хората, които обичате. Осигурявайки си тишина и успокоение, ще извършите най-важните открития, отнасящи се до персоналния ви живот. Ще намерите отговори на комплицираните и комплицирани въпроси, които сте си задавали. Като премия за положените старания ще получите най-малко едно горещо сантиментално прекарване. Фактът, че другари, родственици, някогашни сътрудници, че дори и съседи, се стремят да завоюват вниманието ви, естествено ще ви зарадва, само че във ваш интерес е да не навредите на здравето си.

 ДЕВА
Ще се сближите с хора, които познавате неотдавна, и най-вероятно ще установите, че имате много общи тематики и желания. Ще съумеете да съчетаете потребното с приятното, персоналните с професионалните ползи. За вас през днешния ден основни ще бъдат думите „ привършване “ и „ равносметка “. Затова не се учудвайте, в случай че изпитате предпочитание да прекарате по-дълго време в уединение или в случай че ви липсва задоволително сила. На по-дейните от вас това няма да хареса, тъй като ще се чувствате лимитирани. Дайте си сметка какво сте постигнали и от какво е добре да се освободите, с цел да продължите напред.

 ВЕЗНИ
Повечето хора не отдават кой знае какво значение на тези по-спокойни интервали, само че точно през тях се основават условия сполучливо да бъдат посети семената на бъдещи инициативи. Така че през днешния ден може умерено да си дадете по-дълга отмора, да не бързате и да не предприемате рисковани дейности. А в случай че усетите прилив на сили, по-добре се възползвайте и довършете това, което сте почнали – и в персонален, и в длъжностен проект. Това, че ще сте предразположени да се вглеждате в себе си и да си вършиме равносметки, напълно не значи, че ще ви е скучно.

 СКОРПИОН
Всекидневието на доста от вас ще е динамично, а общественият ви живот – много деен. Така че в случай че не ви се нрави да се заседявате у дома и предпочитате фирмите, няма да останете разочаровани да прекарате известно време с тях. Просто се въздържайте да скачате в незнайното. А в случай че имате проекти да поставите ново начало в избрана област, отложете ги за малко. Може да ги обсъждате, да работите по тях и да събирате нужната информация, само че не е удачно тъкмо в този момент да ги задвижите. По-добре се погрижете за здравето си – и за физическото, и за прочувственото.

 СТРЕЛЕЦ
Разговори с другари и компанията на обичания ви човек ще ви работят благотворно, по тази причина не ги подценявайте. Ако в живота ви се върне човек, с който преди сте поддържали връзки, или някакъв някогашен проблем ви подсети за себе си, това значи, че има още какво да свършите, преди да продължите напред. Днес ще се радвате на засилената си прозорливост и на способността си да изследвате проблемите в дълбочина. Трудно някой ще успее да ви излъже или да ви подведе. Това ще ви оказва помощ да преценявате по-добре и обстановките, в които попадате, и хората, с които поддържате връзка.

 КОЗИРОГ
Ако имате някакъв проблем, в този момент ще ви сполети късмет да достигнете до корените му и да го анализирате. В работата ще мислите задълбочено и ще постигате забележителна централизация, което най-вероятно ще се отрази и на продуктивността ви. Денят ще е изключително удобен в служебно отношение – освен поради резултатите, само че и тъй като ще раждате нови хрумвания. Ако би трябвало да сключите договорка или да разрешите финансов проблем, и там вашата проницателност ще ви оказва помощ. Що се отнася до любовния ви живот, обстановката ще зависи от това до каква степен откровени са връзките ви с обичания ви човек.

 ВОДОЛЕЙ
Ако има доста недоизказани и нерешени проблеми, изцяло е допустимо напрежението в фамилията ви да ескалира. Едно е несъмнено – няма да ви се желае да премълчавате това, което мислите и чувствате, даже с риск то да засегне другия човек. Тези от вас, които сте проявявали податливост прекомерно дълго да запазвате самообладание, единствено и единствено да запазите връзките си непокътнати, може да се окажете сюрпризирани от личните си реакции. Каквото и да се случва, опитвайте се да не взимате прибързани решения, тъй като ще сте много прочувствени и не е изключено да реагирате прекомерно бурно.

 РИБИ
През днешния ден бъдете деликатни с думите, които изричате, тъй като те ще влияят доста мощно на близките. Използвайте въздействието си, не водете борби, а подкрепяйте себе си и хората към вас. Ще получите насоки за това кои от упоритостите ви са реалистични и кои – не, къде би трябвало да вложите повече творчество и труд, по кое време ще е по-добре да се откажете от някакво начинание. Интуицията ви – една от силите на вашия знак, ще е изключително изострена и ще ви даде отговорите, от които имате потребност. Затова наблюдавайте деликатно протичащото се и не пресилвайте нещата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР