Овен – Трудно ще намерите изход от създалата се ситуация,

...
Овен – Трудно ще намерите изход от създалата се ситуация,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 20 май 2022

Овен – Трудно ще намерите излаз от създалата се обстановка, би трябвало съществено да извършите крачка обратно и да помислите за нещата. Не сте в положение да погледнете обективно на прочувствената обстановка, тъй че не вземайте значими решения. Пълни сте с хрумвания, само че оставете това за различен ден.

Телец – С малко самообладание ще съумеете да преодолеете сложния интервал. Ще имате проблеми с концентрацията, тъй че не се напрягайте прекомерно доста в работата. В любовната сфера е вероятен сериозен диалог с колегата.

Близнаци – Първата част от деня ще бъде много тежка и напрегната. Остатъкът от деня носи по-добро въодушевление и по-спокойна сила. Влагате доста старания, с цел да постигнете това, което сте си сложили за цел.

Рак – Може да сте планували този ден за отмора и релакс, само че бъдете сигурни, че надали ще съумеете да му се насладите пълноценно. Скоро ще се окаже, че събитията следват едно след друго и ще ви е много мъчно да се справяте. Емоционално това е доста подтикващ ден.

Лъв – Опитите ви да толерирате някои обстановки със сътрудници или бизнес сътрудници най-много ще си останат единствено опити. Има напрежение и е мъчно да се реализира компромис. Всичко това ще се придвижи в прочувствените ви връзки, в случай че изгубите самообладание.

Дева – Ден, който може да се окаже доста претрупан в работен проект. Бъдете по-активни в обществения живот. Добър миг е да се видите с другари или хора, които от дълго време желаете да срещнете. Някои диалози могат да подтикват нови ползи у вас.

Везни – Нервността в общуването ще участва през днешния ден. Колкото до неприятния шанс – ще бъдете принудени да поддържате непрекъснат контакт с хора, които ви изнервят и които желаете да премахнете „ от дневния ред “ допустимо най-скоро.

Скорпион – Имате доста забавни и истински хрумвания, само че неналичието на самообладание и неизменност може да затрудни осъществяването им. Периодът не е подобаващ за нови дейности. Може да харесвате някой, с който имате настоятелен или бизнес връзки.

Стрелец – Въпреки че сте под стрес, няма да се поддадете на неприятното въодушевление. За вас най-хубавата психотерапия ще бъдат интензивните извършения и интензивният метод на живот. Необвързаните може да преживеят изненадващо развиване в любовния си живот.

Козирог –Днес проблемите ви няма да са толкоз съществени, само че няма да можете да ги разрешите, има прекомерно малко варианти. Можете да поемате опасности, само че просто не жертвайте нещо в действителност значимо. Ще изпаднете в обстановка, в която ще би трябвало да импровизирате.

Водолей – Днес можете да пропуснете страхотни благоприятни условия. Затова се пробвайте да внимавате и да забележите възможностите, които Вселената ви изпраща - те могат изцяло да трансформират живота ви. Важно е да бъдете гъвкави.

Риби – Ужасно отегчителен ден, изпълнен с доста отговорности и безинтересни задания. Но можете да го „ оцветите “, като се срещнете с другари или се заемете с обичаното си занимание. Някой ще ви накара да се почувствате харесвани и мечтани.

Съветите на Фортуна

Денят е мощно енергиен. Подходящ е за дейни дейности, само че без огромно натоварване. Жизнеспособността на организма е понижена, човек е по-малко деен, бързо се уморява, реакциите се забавят, по тази причина не би трябвало да се захваща с каузи, които изискват огромни старания. Действията би трябвало да бъдат ориентирани към свършек на нещата, не да се стартират нови. Да се заобикалят всевъзможни прояви на горделивост и надменност. Денят способства духовното израстване, по тази причина е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература.

В този ден може да зададете въпрос към Вселената и да гледате към небето дълготрайно. Във формата на облаците или посредством различен небесен знак може да намерите търсения отговор.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР