Овен Този вторник може да скючите много изгодна сделка, стига

...
Овен Този вторник може да скючите много изгодна сделка, стига
Коментари Харесай

Големи промени очакват три зодии

Овен

Този вторник може да скючите доста преференциална договорка, стига да не се лакомите прекомерно. Преценете добре действителните си благоприятни условия и ви чака добра облага.

Телец

Може да загубите другар. Истината е, че хората се трансформират и това важи и за двама ви. Няма нищо съдбовно в случилото се.

Близнаци

Денят дава обещание смяна, стига вие самите да сте подготвени за нея. Вие сте основният мотор на събитията и без вас нищо не може да се случи, само че би трябвало.

 Рак

Бъдете сигурни, че сте на прав път. Срещате компликации и сте напът да се откажете, само че тъкмо това е признакът, че нещата се движат в вярната посока.

Лъв

Този вторник си обещайте, че ще се грижите повече за себе си. И направете тъй че да спазите това заричане. Направете проект за първите 2-3 неща, с които ще се поглезите.

Дева

Имате някои пропуски за попълване и това може би няма да се получи единствено с вашите старания. Не се колебайте да се запишете на курсове, които ще ви дадат повече самочувствие в служебно отношение.

Везни

Попътният вятър за вашата лодка значително ще зависи от настроението и убедеността в личните ви качества. Съвсем малко ви е належащо за цялостна победа.

 Скорпион

Денят дава обещание чудеса, само че ще би трябвало да им съдействате малко, с цел да се случат. Не се опасявайте да бъдете разнообразни. Тръпката от чувството ще е неповторима.

Стрелец

 Този вторник ще получите чакано заричане. Не бързайте да се радвате на победа. Тя ще настъпи, когато думите се трансфорат в каузи.

 Козирог

Денят ще ви сложи на кръстопът. Не се водете от страстите. Преценете добре къде имате най-вече запаси и инвестирайте точно там.

Водолей

 Този вторник ще ви завари неподготвени за прелестно самопризнание. Може би е преждевременно, само че сигурно сте създали усещане, което просто би трябвало да затвърдите.

Риби

Бъдете по-уверени. Някой ще се опита да внуши неустановеност. Нека сходни дейности ви послужат за мотор да продължавате напред.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР