Овен Този вторник изведете на преден план най-рационалното от себе

...
Овен Този вторник изведете на преден план най-рационалното от себе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 август

Овен
Този вторник изведете на напред във времето най-рационалното от себе си. Сега не е време за демонстрация на страсти. Ако толкоз желаете да дадете воля на възприятията си дано за това разберете единствено вие.
Телец
През този ден може да се срине визията ви за огромен престиж във вашите очи. Оставете си няколко мига окопитване, след което бързо прехвърлете погледа си върху друга цел. Разсейването е най-хубавото лекуване.
Близнаци
Това е ден за сериозна готовност в работата. Колкото и да се дърпате от осъществяването на ваше обвързване ще би трябвало да се стегнете и да го извършите. Нито ще боли, нито ще е досадно, а и ще се разтоварите душевен.
Рак
Денят ще ви накара да преразгледате нечие предложение. Не бъдете прекомерно подозрителни. Възможно е да спечелите повече, в сравнение с допускате.
Лъв
Това е ден, в който няма да съумеете да вземете това, което желаете от първия път. Може да се сбъркали момента. Това, обаче не значи, че няма да има различен, по-подходящ, подобен.
Дева
Това е ден, за музика и красиви страсти. Опитайте се да прекарате повече време на открито. Имате потребност да заредите сетивата си с повече красиви чувства.
Везни
Днес ще се наложи да разкриете не доста известна част от характера ви. Нека този, който е провокирал откритието да има поради, че притежавате още качества.
Скорпион
Денят ще ви напомни ваша остаряла обич. Няма нищо неприятно да изпиете едно пиво дружно, само че единствено толкоз!
Стрелец
Не е допустимо постоянно да сте прави, най-малко не напълно. Имате някои пропуски, които са очевадни и ще най-изгодната ви позиция ще бъде да си признаете сами.
Козирог
Днес не настоявайте за нещо, което не ви се дава от първия път. Може да не е пристигнал подобаващият миг. Това, обаче не значи, че няма да има различен, по-подходящ, подобен.
Водолей
Денят дава обещание завършения, които ще разсънят усета ви към нови удоволствия. Настъпва забавен миг в живота ви, когато би трябвало да се простите с някой от скучните ви привички и да придобиете нов.
Риби
Днес се щадете повече от всеки път. Може да си спестите мнението, а това от своя страна ще ви спести главоболия и непотребни разправии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР