Овен Този вторник бъде по-взискателни към информацията, която приемате. Тя

...
Овен Този вторник бъде по-взискателни към информацията, която приемате. Тя
Коментари Харесай

3 зодии с голям късмет, близнакът - да се доказва!

Овен

Този вторник бъде по-взискателни към информацията, която приемате. Тя може да ви хареса, само че това не е задоволително, с цел да е достоверна.

Телец

Днес може да спестите от ваши неразумни стремежи. Заложете единствено на това, което ви е безусловно належащо и няма да сбъркате.

Близнаци

Сега може да покажете на близките какъв брой струвате. Не се водете по непознати стремежи и заповеди. Слушайте личните ви убеждения.

Рак

Днес заложете на отмора или най-малко намалете темпото. Имате потребност да отдъхнете и за прочут интервал от време да не мислите за нищо.

Лъв

Сега не е време за дълбоки размишления. Приемете нещата такива, каквито са изключително в случай че не навлизат прекомерно в персоналното ви пространство.

Дева

Не давайте обратно от ваше заричане. Каквото и да ви коства би трябвало да го извършите, а то даже няма да ви коства толкоз доста старания.

Везни

Ваше терзание може да подсети за себе си с цялостна мощ. Този път би трябвало да действате по друг метод, с цел да се предпазите.

Скорпион

През този ден си осигурете цялостна тишина. В противоположен случай ще ви е мъчно да се концентрирайте, а ще имате съществени задания за осъществяване.

Стрелец

Този вторник е добре да не заобикаляте разпоредбите. Не се лъжете, че сте намерили по-краткия път. Може да ви се наложи да се връщате.

Козирог

Днес няма да ви е елементарно да отбраните концепциите си. Ще има доста хора, които няма да ви схващат. Това не би трябвало да ви отхвърля.

Водолей

През този ден е добре да се подготвите душевен и физически за иден интервал, който ще е задоволително претрупан за вас. Направете си обстоен проект.

Риби

Този вторник ще сте непредвидими даже за себе си. Каквото и да чувствате не давайте воля на страстите си. Вашата задача е да намерите безвреден отдушник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР