Овен Този понеделник ще имате нужда от сериозна закуска. Не

...
Овен Този понеделник ще имате нужда от сериозна закуска. Не
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 октомври

Овен
Този понеделник ще имате потребност от сериозна закуска. Не си и помисляйте да я прескочите, даже си вземете храна от у дома. Очаква ви един доста динамичен ден.
Телец
През този ден не бързайте да вземате решения или да обявявате мнението си, изключително в случай че е изрично. Още вечерта може да сте на друга вълна.
Близнаци
Пътуването през днешния ден ще ви се отрази отлично. Може да излезете за 1-2 часа отвън града, с цел да промените ситуацията.
Рак
Денят допуска самопризнания. Ще бъдете изненади, само че запазете реакцията си в загадка. Сдържаността ще е вашият триумф.
Лъв
Може да намерите нещо, което от дълго време сте търсили. Погрижете се да не се разделяте повече с него и покажете, колкото сте щастливи от откритието си.
Дева
Денят ще ви сложи сериозна мистерия. Не се разрешава непозната помощ. Ще би трябвало да се справите сами. Напълно сте способни.
Везни
Днес не е удачно да задавате доста въпроси. Най-интересните от тях скоро ще имат своите отговори, единствено би трябвало да изчакате.
Скорпион
Бъдете толерантни към околните си. Може да сте им ядосани, само че бързо ще ви мине. Не правете грешката да казвате тежки думи.
Стрелец
Може да срещнете собствен остарял другар. Насрочете си среща. Не оставяйте връзките ви да потънат в давност.
Козирог
Днес ще бъдете изпълнени със подозрения, само че най-добре ги оставете за себе си. Може да изглеждате странни, в случай че ги споделите с някого.
Водолей
Пътуванията през днешния ден няма да донесат стремежи резултат. Останете вкъщи и не променяйте нищо в проектите. Следващите дни ще може да наваксате.
Риби
Обичайният понеделник ще бъде един невероятен ден. Очакват ви доста страсти и разходки. Обуйте си комфортни обувки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР