Овен- Този петък не се натоварвайте с прекалени очаквания към

...
Овен- Този петък не се натоварвайте с прекалени очаквания към
Коментари Харесай

Романтика за две зодии, сложни ситуации за други две

Овен- Този петък не се натоварвайте с прекомерни упования към себе си. Изискванията са хубаво нещо, само че е добре да са с мярка и да не вредят на здравето.

Телец -Не позволявайте на никого да ви лишава убедеността в това, което вършиме. Не е нужно другите да ви схващат, с цел да преследвате задачата, в която сте уверени.

Близнаци- Денят ще ви завари в приказно въодушевление, вашата задача е да не позволите на никого да ви го скапе. А такива опити ще има.

Рак- Прекалената сигурност е безусловно разбиране, което постоянно би трябвало да бъде проверявано. Бъдете покрай нещата, които бихте желали да запазите.

Лъв -Денят ще ви предложи забавно предизвикателство в служебната сфера. Използвайте забравени ваши умения.

Дева- Очаква ви изненада от страна на колегата ви. Може да сте шокирани в първия миг, само че изчакайте да видите края, преди да реагирате.

Везни- Наблегнете на процедури и дейности, които ще образуват устойчиви привички у вас, свързани с подобряването на здравето и външния ви тип. Време е да се погрижите за себе си.

Скорпион- Положението, в което се намирате ще се промени фрапантно през днешния ден. Ситуацията ще се подреди съгласно вашите стремежи, само че ще разберете това по-късно.

Стрелец- Не сте в обстановка да поставяте правила, само че може да изкажете мнение. Така ще бъдете почтени и мнението ви ще бъде маркирано.

Козирог- Това е ден, в който да помислите за някои промени в работата. Набележете първите стъпки, които да предприемете през идната седмица.

Водолей- Бъдете сигурни в себе си. Може да се сблъскате с някои, не доста положителни резултати, само че това е единствено пътят до същинските ви достижения.

Риби- Изборът е напълно във ваши ръце. Не допускайте отегчението да ви завладее и не правете предварителни прогнози, изключително в случай че са негативни.

Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР