Овен Този петък не позволявайте на веселото настроение, което ви

...
Овен Този петък не позволявайте на веселото настроение, което ви
Коментари Харесай

2 зодии вървят с рогата напред, ще си намерят майстора

Овен Този петък не позволявайте на радостното въодушевление, което ви е обзело да ви накара да извършите нещо безогледно, за което след това да съжалявате. Насочете положителното си въодушевление, към някакви градивни неща.

Телец Този петък не си позволявайте да нарушавате разпоредбите изключително, в случай че сте дали обещание, че ще ги спазвате. Днес би трябвало да бъдете прецизни даже и за най-малките неща. Дори пресичайте улиците единствено на пешеходни пътеки.

Близнаци Този петък ще сте толкоз гръмогласни, че близките няма да могат да не ви виждат, колкото и да се пробват да подценен наличието ви. Все отново гледайте да не прекалите доста, с цел да не отблъснете обичани хора.

Рак Този петък би трябвало да съберете всички мънички и незначителни елементи, с цел да видите цялата картина и да разберете, какво се случва. Има огромна възможност да се окажете жертва на някой доста интелигентен състезател, който е наредил картинката, както е желал той.

Лъв Този петък ще бъдете в центъра на вниманието на околните ви хора. Опитайте се да извършите прекарването прелестно, като обърнете справедливо внимание на всички.

Дева Днес се постарайте да употребявате цялото си въображение. Много е евентуално то да ви помогне да намерите верния метод за решаването на проблем, което ще ви издигне в професионално отношение.

Везни Днес казвайте на хората това, което желаят да чуят или по-добре нищо не казвайте. Днешния ден не е подобаващ за откровения в каквато и да била форма.

Скорпион Не стеснявайте обсега на вашата активност, тъй като в толкоз тесни рамки не можете да се впишете нито вие нито фантазията ви. Имате задоволително сили за по необятно поле за деяние.

Стрелец Този петък е по-добре да рискувате и да предприемете каквито и да е дейности. Дори и да претърпите някакъв крах, най-малко ще можете да кажете, че сте пробвали. В противоположен случай може и да съжалявате,а няма да има кого да обвинявате с изключение на себе си.

Козирог Този петък ще притегляте вниманието на близките и ще сте в течение на всичко протичащо се. Ако се стремите към водачество, в този момент е доста сполучлив миг.

Водолей Този петък денят ви ще премине в търсене. Не се отчайвайте, а продължете интензивността си, до момента в който не постигнете задачата си.

Риби Този петък самоуверено можете да говорите за възприятията си и това няма да провокира даже и най-малка несръчност. Е, стига да говорите за тях на точния човек, а не на някой инцидентен минувач.

Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР