ОВЕН Този месец ще доведе до тежки разкрития за това,

...
ОВЕН Този месец ще доведе до тежки разкрития за това,
Коментари Харесай

Тези 6 зодии ще са нещастни през ОКТОМВРИ

ОВЕН

Този месец ще докара до тежки разкрития за това, което носите в себе си. Нека ви покаже какво сте подготвени да изоставите, защото това пълнолуние ви предизвиква да освободите предишното. Това ще е сложен и прочувствен интервал, който въпреки и с позитивен край, ще бъде изпълнен с повече отрицателни страсти.



РАК

Това пълнолуние може да ви насърчи да се впуснете в ново премеждие, което няма да е изключително прелестно. В последна сметка това се отразява на способността ви да прегърнете спонтанността и откритостта. Има толкоз доста неща, които занапред ще изпитате и толкоз доста неща, които ще научите в процеса на експериментиране на нещо ново. 
 ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ОКТОМВРИ ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ОКТОМВРИ
ОВЕН Може да забележите, че една връзка става все по-значима към това есенно равноденствие. Може даже да започнете да анализирате от...

ДЕВА

Получавате по-добро схващане къде стоят всичките ви връзки, само че процесът ще е сложен. Този месец може да провокира повратни моменти, насърчавайки вас и колегата ви да работите по дълбока връзка. Нека ви покаже какъв сътрудник сте в действителност и по какъв начин можете да привлечете вида връзка, който в действителност заслужавате.

ВЕЗНИ

Този месец ви предизвиква да преосмислите всекидневието си. Имате единствено избран брой часове дневно и потреблението им по-разумно би могло да ви помогне да извлечете повече от работата си. Това пълнолуние също ще осветли вашите привички, мотивирайки ви да вземате по-здравословни решения отсега нататък. Това ще е сложна смяна, тъй като последните месеци сте се отпуснали прекомерно доста. Ще бъдете уплашени.

СТРЕЛЕЦ
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през ОКТОМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през ОКТОМВРИ
ОВЕН Когато се страхувате от себе си, в последна сметка се страхувате от живота. Не можете да се преструвате, че през последните шест ме...

Това пълнолуние осветява вашия персонален живот, разкривайки къде всичко стои зад затворени порти. Може да приемете повратна точка вкъщи и да разкриете тъмни и страшни неща. Може даже да преживеете смяна в връзките си със фамилията или околните си, като ви припомня какво в действителност има значение.

Проблемът е, че в действителност не ви пука, а когато ви е грижа толкоз малко, губите другари и съдружници.



КОЗИРОГ

Някои  диалози биха могли да се проведат през този месец; диалози, които преобразяват вашата позиция и ви демонстрират нещата от друга светлина. Ще ви бъде мъчно да преглътнете всичката тази истина, само че дано интелектуалният продан да управлява пътя ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР