Овен Това е подходящ ден за започване на промяна. За

...
Овен Това е подходящ ден за започване на промяна. За
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 16 декември

Овен
Това е подобаващ ден за започване на смяна. За да има повече резултат е добре да започнете със себе си. Бъдете поредни.
Телец
Този понеделник не посягайте към нови и непознати неща. Това може да ви донесе премеждие, само че напълно не такова, каквото сте си представяли.
Близнаци
Този понеделник най-главната ви задача ще бъде да простите нечия неточност. Това не значи да позволите на някого да се меси още веднъж в живота ви.
Рак

Лъв

Дева
Този понеделник може да намалите темпото. Преминали сте през значимо тестване и в този момент може да си починете физически и душевен. 
Везни
Този понеделник не изпадайте в непотребни пояснения. Бъдете къси и ясни. Ако не сте преподавател не сте виновни за това кой какво е схванал или не.
Скорпион
Този понеделник се подгответе за завършения. Много евентуално е да сте звездата на деня, само че ще би трябвало да се постараете, с цел да се случи това. 
Стрелец

Козирог
Този понеделник не забравяйте ваши близки рожденици. Заслужава си да помислите върху концепцията дали да не отпразнувате празниците си дружно.
Водолей
Този понеделник доста неща ще ви бъдат простени. Опитайте се да не се постанова да попадате в сходна обстановка още веднъж. 
Риби
Този понеделник ще би трябвало да се отърсите от някои страхове. Просто ги грабнете, сложете ги в най-отдалеченото чекмедже и ги заключете. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР