Овен Това е ден, в който да обърнете внимание на

...
Овен Това е ден, в който да обърнете внимание на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 21 ноември

Овен
Това е ден, в който да обърнете внимание на здравето си. Ако не сте здравно лице не си поставяйте диагнози и не се самолекувайте.
Телец
Днес е доста евентуално да разберете огромна вест последни. Ако не е нещо обвързвано с вас няма за какво да се възмущавате. Не е нужно да участвате във всяка конспирация.
Близнаци
Днес може да забравите заричане към другар. Не давайте непотребни пояснения, а направете нужното, с цел да извършите обещаното.
Рак
Това не е ден, в който да се хвалите с ваши достижения. Сега може да поработите в сянка, само че и вашият звезден час ще настъпи.
Лъв
Днес може да изникнат непредвидени задания. Не се опитвайте да се справите с всичко сами. Намерете си помощници.
Дева
През този дне може да претърпите рецензия. Сега е време да се замислите дали няма мотив за това, а не да отхвърляте всички забележки.
Везни
Днес не започвайте нищо ново. Имате прекомерно доста неща за дотъкмяване. Ако нямате - просто си починете.
Скорпион
Този четвъртък не си позволявайте да отправяте рецензии и да се сърдите. Може да се окаже, че някой има повече мотиви да се сърди навръх вас.
Стрелец
Това е ден, в който да сте по-прозорливи. Помислете, че не постоянно може да разчитате на шанса си. Заложете на действителните дейности.
Козирог
Денят ще ви подскаже верните ходове. Наблюдавайте събитията и ще разберете каква би трябвало да е  последователността на дейностите ви. 
Водолей
Днес не се щадете. Ще ви се наложи да положите повече старания от нормално, само че въпреки всичко това не ви се случва прекомерно постоянно.
Риби
Днес бъдете наблюдаващ. Участието в центъра на събитията няма да ви помогне доста. Може да пропуснете забавни моменти в шумотевицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР