Овен Те не знаят как да губят и конкурентността ги

...
Овен Те не знаят как да губят и конкурентността ги
Коментари Харесай

Това са зодиите с най-силен състезателен дух!

Овен

Те не знаят по какъв начин да губят и конкурентността ги държи живи. В кръвта им е непрекъснато да се борят за най-големия триумф и постоянно да са преди всичко. Дори и в най-простата игра на карти, Овните са способни да оставят заниманието встрани, единствено и единствено да завоюват.



Лъв

На Лъвовете им става скучно, в случай че нямат конкуренция и обичат да им е мъчно, с цел да им бъде забавно. А когато реализиран задачата си, насладата им е нещо, което държат да споделят и показват пред безусловно всички. За да си знаят!

Скорпион

При Скорпионите упоритостта и спортния дух, внезапно прерастват в спортна завист и са подготвени да печелят с цената на всичко. Те ненавиждат да губят и настойчиво минават през всичко и всички, единствено с цел да бъдат най-отпред.

Козирог

Те просто желаят да потвърдят и показват на всички, че са повече от тях. Потупването по гърба за тях е от най-голямо значение, за това и постоянно се трансформират в работохолици. Не толкоз с цел да реализират фантазиите си и с цел да се развиват, а просто с цел да бъдат похвалени.



Водолей

Не държат да им бъде ръкопляскано при победа, само че сигурно желаят да показват на всички, че просто са по-добри, по-умни и просто по! Конкуренцията за тях е доказване на себе си, че са най-хубави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР