Овен – Тази седмица ще бъде много натоварена за вас.

...
Овен – Тази седмица ще бъде много натоварена за вас.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Овен – Тази седмица ще бъде доста натоварена за вас. Опитайте се да съставите прелиминарен проект за деяние. Възможно е да преживеете случай заради вашето нехайство. Затова бъдете внимателни, до момента в който шофирате, работите или се отдавате на каквато и да е физическа интензивност. Пикантната храна няма да бъде потребна за вашето храносмилане. В идващите дни брачните ви взаимоотношения се нуждаят от повече внимание. Трябва да дадете пространство на обичания човек да се усеща свободно и удобно.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете деликатни – 6, 7, 12

Телец – Седмицата ще е добра за тези, които работят интензивно. Всички седмични цели могат да бъдат реализирани в точния момент. Планирането обаче е наложително. Планетарни въздействия могат да ви създадат енергични, като ви оказват помощ да се представяте дейно. Може би е подобаващият миг да задействате (или формирате) нови тактики за увеличение на приходите си. Добре е да поддържате сърдечни връзки с сътрудниците и бизнес сътрудниците си. Внезапна фамилна отговорност може да стане мотив за стрес.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете деликатни – 8, 9

Близнаци – Твърде многото бързане, евентуално ще докара до пораждане на някои проблеми, по тази причина намалете малко ритъма. Трудностите обаче са елементарно преодолими. Старайте се да не обръщате внимание на дребните неприятности, концентрирайте се върху най-важното, не губете силата си за дреболии и маловажни неща. Чувството за здравословен нарцисизъм, когато отдавате приоритет на персоналните си ползи, е това, върху което звездите ви поучават да се концентрирайте.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете деликатни – 10, 11

Рак – Тази седмица може да бъде предизвикателна за мнозина. Не се чувствайте обезсърчени, защото животът може да ви подмятна и няколко положителни благоприятни условия. Около средата на интервала може да се сблъскате с провокации на работното място. Вашето самообладание и способността ви да се контролирате ще бъдат подложени на тест. Бъдете дипломатични, не влизайте в разногласия. Може да зародят някои незначителни здравословни проблеми. Така че би трябвало да се погрижите добре за здравето си.

Благоприятни дни –10, 11

Бъдете деликатни –6, 7, 12

Лъв – Тази седмица може да се окаже малко предизвикателна за вас. Вашите пълномощия могат да бъдат разширени и ще би трябвало да поемете нови отговорности. Вашето самочувствие ще се увеличи и това ще подтиква триумфа ви. Съществуват обаче шансове за его спорове, само че в случай че употребявате малко деликатност и ум, може да съумеете да укрепите позицията си. През втората половина на седмицата инстинктивната потребност от тръпка и риск се усилва.

Благоприятни дни – 12

Бъдете деликатни – 8, 9

Дева – Ентусиазмът, изобретателността и трудолюбието ще ви съпътстват през идната седмица. Отговорностите ви ще се усилят. Бъдете търпеливи, до момента в който вземате някакво огромно решение, обвързвано с работата. Интуицията се ускорява, което способства за вземането на верни решения. Избягвайте да навлизате в разногласия и злословия. Това може да ви натовари душевен и също по този начин да се отрази на здравословното положение. Трябва да се внимава при шофиране и работа с остри предмети, съоръжение.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете деликатни – 10, 11

Везни – Благоприятен интервал за въвеждане на разнообразни нововъведения. Добър миг за метаморфоза на работата, за осъществяване на промени в взаимни планове, преразглеждане на насоките на живота. Минимум страсти, най-много логически метод и стратегическо обмисляне ще ви оказват помощ да постигнете задачите си или най-малко да се доближите до тях. Следвайте интуицията си. Колкото повече хора питате, толкоз повече отзиви ще получите, което ви затруднява още повече да вземете вашето решение.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете деликатни – 6, 7, 12

Скорпион – Доста градивен интервал ви чака. Ще можете да преминете през пътя на измененията и трансформациите, вследствие на което ще можете да се издигнете до качествено по-високо равнище. Ще се намирате на пика на своите благоприятни условия и продуктивност. Не позволявайте обаче на работата да попречи да се радвате на живота. Спокойствието е единствено релативно. Не се опълчвайте на събитията, а ги оставете да следват естествения си ход на развиване. С времето всичко ще се намести.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете деликатни – 8, 9

Стрелец – Тази седмица е вашият късмет да наваксате пропуснатите благоприятни условия и да свършите бързо значима работа. Отхвърлянето на стандартите, нуждата да измененията нещо в живота си, жаждата за независимост, всичко това отваря нови удобни вероятности. Опитайте се обаче да си поставите реалистични цели, с цел да избегнете илюзии и следващи разочарования от тях. Бъдете по-решителни, по-отговорни във връзка с работата и можете да извършите прелестно усещане на шефовете си, да спечелите почитание и вероятности за кариерно израстване.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете деликатни – 10, 11

Козирог – Тази седмица може да се деянията като родени водачи. Ще излъчвате мощ и великолепие. Тъй като сте положително настроени и нетърпеливи да влезете в деяние, това ужасно качество на вашия темперамент може да ви помогне да се визиите по-добре на професионалния фронт. И тъй като сте мощно амбициозни и постоянно се стремите да стигнете до самия връх в определената от вас област, по този начин тази седмица може да получите опция, където да докажете още веднъж качествата си.

Благоприятни дни –10, 11

Бъдете деликатни –6, 7, 12

Водолей – Седмицата е динамична и изпълнена с разнообразни събития. Възможна преоценка на задачите, смяна в посоката на живота. Набор от разнообразни събития може да служи като катализатор за съществени промени в разнообразни области. Периодът ще бъде доста работлив за саморазвитие. Сега е моментът да се погрижите освен за другите хора, само че и за себе си. Възможно е да има някои възходи и падения в любовните и брачните връзки. Може повода за проблемите да е поради его конфликти.

Благоприятни дни – 12

Бъдете деликатни – 8, 9

Риби – Много хрумвания и решения ще ви дойдат интуитивно и ще се окажат изненадващо верни и проницателни. Колкото повече време прекарвате в усамотение, толкоз по-скоро ще имате проясняване на съзнанието и по-скоро ще намерите успокоение. Уединението тази седмица ще работи като лечебна психотерапия за вас. Използвайте това време за проучване на духовни практики като йога, чигонг, дао, пеене на мантри или молитва. Веднага щом постигнете това, външният свят ще стане доста по-хармоничен към вас.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете деликатни – 10, 11
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР