Овен Тази събота ще ви върви особено в работата с

...
Овен Тази събота ще ви върви особено в работата с
Коментари Харесай

Близнаците пред избор: работата или семейството

Овен

Тази събота ще ви върви изключително в работата с информация, набирането на документи, свързани с партньорски връзки. Лесно ще протича и всичко, обвързвано с осиновяване.

Телец

Тази събота има риск да се чувствате несигурни поради обърканата информация или ваша визия. Природата ви няма да ви разреши да оставите нещата по този начин и ще намерите почтено решение на търсенията си.

Близнаци

Днес ще бъдете изправени пред избора – работата или фамилията. Вслушайте се в себе си и ще откриете прелестен метод да съчетаете и двете. Освен това всички ще са удовлетворени.

Рак

Предстои ви да извършите нелек избор. Вслушайте се в себе си и ще откриете прелестен метод да запазите салдото. Освен това всички ще са удовлетворени.

Лъв

Тази събота ще заложите началото на дълготрайни връзки, които може да прераснат във връзка за цялостен живот. Ако сърцето ви е умерено не се колебайте да му се доверите.

Дева

Тази събота съществува риск да бъдете въвлечени в спорове. Може да се опитате да вложите силата си във въпрос, който да разплетете и чието решение ще помогне на други хора.

Везни

Очаква ви прелестен и лек ден. Ще се насладите на уважението и любовта на най-близките ви хора от фамилията. Ще усетите цялостната естетика сред себе си и тях.

Скорпион

Тази събота подозренията, които ви изтезават през днешния ден може да бъдат преодолени. Помислете къде бихте могли да заминете за малко. Ще ви разведри и приятна изненада, която може да извършите за фамилията си.

Стрелец

Акцентът на деня ще е фамилията и децата. Не се колебайте да се раздадете до дъно за най-скъпите си хора. Навлизате в интервал, в който всичко обвързвано с дома ще е на напред във времето.

Козирог

Днес бъдете примерни, най-малко външно. Ще ви се наложи да следвате някои правила на държание, само че сигурно по-натам ще бъдете обезщетен.

Водолей

Денят ще ви накара да се замислите върху персонален въпрос. Може би е добре да вземете повече присъединяване и да деянията повече угриженост.

Риби

Това е ден, в който да дадете воля на въображението ви. Сега може да си позволите повече. Имате присъщ нюх за това по кое време би трябвало да спрете.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР