Овен -Тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване.

...
Овен -Тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване.
Коментари Харесай

Голяма промяна в живота на две зодии, трета получава подарък

Овен -Тази събота ще ви даде доста благоприятни условия за самоизразяване. Недейте да скромничите, само че и не се изхвърляйте. Сега е значимо да сте оптимално естествени.

Телец -Ако в този момент не извършите първите крачки към фантазията си – рискувате то да остане единствено една фантазия. Животът обича смелите. Какъвто и да е резултата ще сте били правилни на желанията си.

Близнаци -Тази събота ще нанесе своите корекции в проектите ви. Няма да има какво да извършите. Намерете позитивното в цялата обстановка - сигурно ще има и подобен миг.

Рак -Денят ще ви донесе доста дарове. Някои даже ще са късметлии да получат материални и нематериални. Със сигурност сте късметлии и не забравяйте да извършите положително, с цел да се отблагодарите на ориста.

Лъв -Ако през днешния ден би трябвало да извършите избор, направете всичко допустимо, с цел да отложите това. Не допускайте да бъдете притиснати до стената. Сега е миг за изчакване, не за деяние.

Дева -Тази събота не обещавайте нищо. Нито на себе си, нито на някой различен. Ще сте изпълнени с най-хубави планове, само че качествата ви няма да ви разрешат да се справите с това, което желаете.

Везни -Денят ще ви донесе многообразие, което даже на вас ще ви е мъчно да понесете. Ако информацията ви пристигна прекомерно доста, пробвайте се просто да се „ изключите “ и да останете единствено в ролята на наблюдаващ.

Скорпион- Тази събота е от изключителна значимост да сте на висота, каквото и да вършиме. Вечерта може да получите изненадващо позвъняване от човек, който съвсем сте не запомнили.

Стрелец -Тази събота посветете на грижата за животните. Посетете подслон, където да помогнете, а в случай че нямате домакински любим може да обмислите вероятността да осиновите. Не мислете за компликациите, любовта, която ще получите ще е доста повече.

Козирог -Тази събота е добре да се погрижите за вашия персонален комфорт и душата си. Откъснете се електронните джаджи, разходете се или посетете спектакъл или галерия. Може и да се пандизите вкъщи с книга.

Водолей -Тази събота се спомнете за обещано заричане. Колкото и да е нищожно да ви се коства то, неизпълнението му може да докара до огромно отчаяние у човек, който е значим за вас.

Риби -Тази събота може да ви подсети за ваши дейности, които на драго сърце бихте не запомнили. Всеки има сходни моменти в живота си. Важното е да сте го осъзнали и повече да не го допускате.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР