Овен Тази неделя се оглеждайте на всички страни. Може да

...
Овен Тази неделя се оглеждайте на всички страни. Може да
Коментари Харесай

Късметлийска неделя за две зодии, трета губи пари

Овен

Тази неделя се оглеждайте на всички страни. Може да пропуснете някого, който да се окаже доста значим в идните студени дни.

Телец

Тази неделя не изпробвайте шанса си. Няма да ви върви в хазартни игри. Пазете парите си от инстинктивни покупки. Най-добре не излизайте с огромна сума пари.

Близнаци

Тази неделя потърсете разтуха в изкуството. Може да ви се стори, че сте изгубили посоката, а в действителност имате потребност от отмора и няколко часа, в които да не мислите за нищо.

Рак

Тази неделя намерете най-малко три часа, в които да не вършиме нищо. Напоследък сте преуморени и това се отразява на здравето ви.

Лъв

През този ден се доверете на интуицията си, в случай че се постанова да споделите значима информация за себе си. Най-добре не го правете. Не е ужасно да отложите нещо, само че рискувате доста, в случай че прибързате.

Дева

Тази неделя не оставайте вкъщи. Една дълга разходка ще ви даде повече от безцелното лежане в леглото и късите разходки до кухнята.

Везни

Днес не изневерявайте на желанията си. Бъдете себе си повече от всеки път и започнете да възвръщате свои забравени привички.

Скорпион

Днес е добре да се вслушате в другарски съвет. Дори да не приемете всички рекомендации, диалогът ще ви помогне доста да сверите часовника си.

Стрелец

Тази неделя не се раздавайте за щяло и за нещяло. Пестете силите и вдъхновението си. Вие самите имате най-вече потребност от тях.

Козирог

Днес е ден, в който да се огледате в очите на другите. Има някои противоречиви моменти в държанието ви, върху които е добре да поработите.

Водолей

Днес не се колебайте да се надскочите. В края на приключението ще разберете, че на вятъра сте отлагали толкоз дълго съответното начинание.

Риби

Тази неделя ще сте способни на чудеса. Опитайте се да станете рано и да извършите всичко замислено. Но си оставете задоволително време за отмора.

източник: Actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР