Овен Тази неделя по-малко самоувереност и повече практичност ще ви

...
Овен Тази неделя по-малко самоувереност и повече практичност ще ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 януари

Овен
Тази неделя по-малко самонадеяност и повече деловитост ще ви оказват помощ да се справяте с всичко. Проявявайте предвидливост и мислете за следствията от стъпките, които възнамерявате да предприемете.
Телец
Ако тази неделя животът ви слага съществени задания, по-добре е да изчакате. Пазете си здравето, разсейвайте се с нещо прелестно, с цел да не преживявате толкоз по нещо, което към момента не можете да измененията.
Близнаци
Тази неделя дейностите ви може да учудят и вас самите, само че ще ви оказват помощ да се деянията и да заявите за себе си. Добър ден за запознанства, макар че са вероятни някои амплитуди в настроението ви.
Рак
Тази неделя дръжте под надзор материалните полезности. Най-различни обстановки може да избият почвата под краката ви, само че са вероятни и щастливи случайности. Вероятно е обаче и нервно претоварване.
Лъв
Тази неделя е значимо да си изясните към какво да насочите старания, с цел да ви донесе то оптималната изгода в бъдеще. И се научете да казвате „ не “, когато някой се пробва да ви натрапи отговорности или изисква от вас нещо, което не влиза в проектите ви.
Дева
За доста от протичащото се в този момент ви се желае да отложите разбора, защото даже и вас събитията могат да ви изненадат и да ви заловен неподготвени. Това обаче не е верният избор.
Везни
Тази неделя е най-добре е да си намерите забавни занимания, да се разсейвате, да поддържате връзка с хора, които подтикват креативните ви качества. Не е неприятно да се погрижите за някого, да поглезите половинката.
Скорпион
Тази неделя ще е комплициран ден и има заплаха от неточности и неправилни решения. Трудно ще ви е фокусирате вниманието си и да го задържите върху нещо съответно.
Стрелец
Тази неделя не подценявайте интуицията си, само че не се поддавайте на първата страст. Ще се чувствате в сигурност измежду близки хора. Каквито и да са компликациите в настоящите ви каузи, обсъждайте ги. Те са решими.
Козирог
Тази неделя, без значение от суетата и пристрастеностите, които царят към вас, в този момент е най-добре да не се усамотявате и да посетите всички мероприятия, които може да се окажат потребни. Промените директно ще засягат и вашите ползи.
Водолей
Тази неделя не забравяйте, че колкото и да са здрави позициите ви, някой може да се опита да ви натовари или да ви сътвори грижи към плануваните вероятности. Разсейвайте се, занимавайте се с нужното.
Риби
Тази неделя не е толкоз елементарно да накарате хората да играят по вашите правила, когато и вие не сте напълно наясно с тях и ги променяте непрестанно. Чакайте значими вести, постарайте се да получите отговори на вълнуващи ви въпроси и не плувайте против течението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР