Овен Светът е интересен, светът е динамичен, светът е пълен

...
Овен Светът е интересен, светът е динамичен, светът е пълен
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 май: Странен ден за три зодии

Овен
Светът е забавен, светът е динамичен, светът е цялостен с толкоз доста неща, които чакат своя занаятчия. Май ви чака много работа, цели светове за преподреждане. Има какво да научите от днешния ден, просто си позволете да отворите сетивата си. Спрете за момент да анализирате, почувствайте света към вас и си позволете да бъдете част от случването, част от живия живот, пък след това анализирайте на воля.

Телец
Колко е скъп този ден за вас? Можете ли да сложите оценка на всеки един ден от живота си? Можете ли да преброите същински стойностните неща в живота си? Днес можете да опитате. Докато се разхождате, до момента в който пеете под душа или пък си подсвирквате до момента в който шофирате въобще каквото и да вършиме - то наслада и живот ли ви носи? Ако ли не, просто го спрете, не унищожавайте личния си живот.

Близнаци
Тук или там, в този момент или след това, да взема или да изхвърля... Толкова доста въпроси имате да решавате всеки един момент. А през днешния ден просто ще ви се желае някой да се погрижи майчински за вас, да ви приласкае, да ви утеши, да ви сготви вкусна чорба, да нахрани тялото и душата ви. Намерете това положение, намерете това място, открийте нещото, което напоява корените ви с нови сили, което ви дава живителни сокове. Има на света такова място, има на света подобен миг и той е... в дребната стаичка на личното ви сърце,

Рак
Странен, тайнствен, безсмислен, само че толкоз хубав и пленителен може да бъде светът през май. Позволете му да ви споделя приказки, позволете му да ви води в незнайни местенца, позволете му да ви пее песни на забравени езици... Позволете си да извършите живота си приказка. Открийте през днешния ден тези места, тези хора, които карат сърцето ви да пее и... запейте дружно с тях!

Лъв
Колко доста може да ви опише, да ви покаже, да ви изненада един ден. Денят, който може да направи една ваша фантазия действителност. А какво се желае от вас? Просто да бъдете! Бъдете другар, бъдете артист, бъдете дете и дъртак, бъдете утро и вечер, бъдете просто едно Чудо!

Дева
И сложен, и лек, ден, в който ще търсите скелета, структурата, посоката и смисъла. Можете да извършите доста неща, само че най-добре идете в планината. Изпитайте себе си, своята издръжливост, своята воля, своята упоритост. Правете нещата по този начин, като че ли ще останат 100 години след вас.

Везни
Днес като че ли няма да забелязвате разликите сред нещата, което може да е и хубаво, и не чак толкоз. Дано нямате служебни неща за менажирате, тъй като тогава може да станат куп недоразумения. Хубаво е да отидете на някое непознато място, да прочетете книга на непознат език, да поговорите с чужд на улицата или просто да извършите това, което ви носи чувство за независимост и целокупност.

Скорпион
Големи проекти имате за днешния ден и нищо чудно да ги реализирате. Ще имате задоволително хъс и упоритост, увереност, само че основното - усърдие. Тази дума носи оня социалистически привкус, само че в действителност трудът е целеустремено потребно деяние. Днес в действителност ще е такова за вас, а също така бихте могли да вдъхновите и други. Започва да наподобява на историята с Том Сойер и оградата. Добри мотиватори сте.

Стрелец
Любов и ненавист, събиране и делене, наслада и горест, през днешния ден възприятията ще са полюсни. Разбира се вие рядко ги демонстрирате в тяхното цялостно амплоа, само че през днешния ден ще имате съществени провокации. Казано е, че любовта движи живота, а през днешния ден може да ви задвижи в най-неочаквана посока. Малко изплъзване от зоната на комфорта, само че пък ще ви пристигна ободряващо.

Козирог
Независимо, че е пролет, нищо, че е май, склонни сте да гледате откъм тъмната страна на нещата през днешния ден. Дайте опция на светлите усеща да блеснат на този декор. Избягвайте да се задълбавате в остарели мисловни модели. Колкото и всичко да си наподобява, то в никакъв случай не се повтаря. Намерете някой оптимистичен другар, потърсете ентусиазъм в биографиите на велики персони, просто освободете мозъка от паразитите на мрачното мислене.

Водолей
Градина, пролет, май, цветя. Скамейка, шепот сладостен... Нататък го довършете сами, през днешния ден ще имате въодушевление. Омаята на пролетта ще ви завладее изцяло, ще отвори очите ви за чудото на любовта, за чудото на живота. Позволете си да се радвате, позволете си да бъдете щастливи, нищо друго не си коства напъните. Дайте късмет на живота!

Риби
Днес сте като струна. Самата същина на съществото ви ще реагира на нещата, които се случват. Да се предпазите, да запазите статуквото или в противен случай да преживеете, да почувствате, въпреки и с цената на някаква болежка, това ще е алтернативата през днешния ден. И въпреки всичко любовта към живота, към смяната, към придвижването може би ще надделее. Със сигурност няма да съжалявате, в случай че опитате, само че в случай че не го извършите, може да ви гложди цялостен живот. Бъдете смели!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР