Овен Стремете се да се държите малко по-ниско под небето

...
Овен Стремете се да се държите малко по-ниско под небето
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 18 ЮЛИ

Овен

Стремете се да се държите малко по-ниско под небето в неделя, овни. Ситуациите ще са напрегнати и най-добре е просто да си почивате.

Телец

Какво се случва във вашата домашна среда, телци? Фокусирайте се върху страстите си през днешния ден и към килера, в който се скрили всички нерешени вътрешни проблеми.

Близнаци

Близнаците се обръщат към планетата Меркурий за галактически упътвания. Това ускорява прочувствената ви сърдечност и насочва фокуса ви към финансовите ви въпроси през идващите седмици.

Рак

Дарът на яснотата е на път, раци! През последните седмици бяхте затънали в мозъка и мислите си, тъй че ви завличаха надълбоко в фантазиите и подсъзнателните визии. Днес всичко се обяснява.

Лъв

Всички погледи са ориентирани към вас, лъвове! Присъствието на луната във вашия знак ви оказва помощ да се върнете назад към самочувствието ви и ясното наличие, което улеснява екстровертността и безгрижността ви.

Дева

Планетите насочват фокуса ви надалеч от кариерните въпроси и го насочват към възприятието ви за общественост и връзката с другари. Самият ден изисква спокоен, интровертен метод, с цел да му се насладите.

Везни

Везни, през днешния ден планетите внасят умствена устойчивост в кариерните инициативи и усъвършенстват способността ви за обществено говорене.

Скорпион

Няма по какъв начин да не помислите за кариерното си бъдеще през днешния ден, скорпиони. Какви корекции на курса би трябвало да извършите, с цел да стигнете там, където желаете да бъдете?

Стрелец

Планетите през днешния ден работят, с цел да насочат вниманието ви към това да се отнесете с внимание към себе си и да употребявате някакъв тип “терапия ” в интимните партньорства през идващите седмици.

Козирог

Прекарайте време зад затворени порти през днешния ден, козирози. Трябва да бъдете упорити по въпроса с това какво би трябвало да се трансформира вътре във вас и небесното небе с наслада ви води натам.

Водолей

Вселената притегля вниманието към околните ви партньорства през днешния ден, водолеи. Небето ви предлага идеално време да вложите силата си в сантименталните си връзки.

Риби

Нуждаете се от продуктивни дейности, с цел да се чувствате добре през днешния ден, риби. Стремете се да се подготвите за идната седмица и да изпреварите събитията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР