Oвен Склонни сте да бъдете индивидуалисти, така че няма да

...
Oвен Склонни сте да бъдете индивидуалисти, така че няма да
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 ноември: 4 зодии да се пазят от здравословни проблеми

Oвен
Склонни сте да бъдете индивидуалисти, тъй че няма да отговорите на упованията на другите. По-добре да разчитате единствено на себе си, без да очаквате помощ от другите. Пред някои ще се явят благоприятни условия за спомагателни приходи.

Телец
За действия, които изискват централизация, денят не е доста добър. Що се отнася до фамилните въпроси, вашето внимание е ориентирано към финансовите въпроси и тези, свързани с имуществото, материалната непоклатимост.

Близнаци
Добре е да се занимавате с персонални каузи, които от дълго време са отсрочени заради липса на свободно време. Ако чувствате неразбираеми признаци на неразположение, не би трябвало да се самолекувате, по-добре е да не отлагате търсенето на здравна помощ.

Рак
Денят може да ви пристигна малко под напрежение. Неприятни истини могат да излязат нескрито за хората от вашето директно обграждане, на които сте се доверявали и това може да ви шокира. Вечерта ще почувствате огромна потребност от отмора и релаксация на мозъка и тялото.

Лъв
За да имате сполучлив ден, би трябвало да се заемете по-сериозно с планирането на работното време и да определите реда на предпочитаните задания. Ако сте прекомерно упорити, тогава са вероятни конфликтни обстановки. Денят не е добър да налагате волята си над другите.

Дева
Не забравяйте, че вашият сътрудник може да има лични ползи, които би трябвало да бъдат взети поради. В фамилията не са изключени различия, най-вероятно заради финансови аргументи или несъблюдение на отговорности.

Везни
Практичността и здравият разсъдък са вашето преимущество през днешния ден. Ако хората изискат съвет, можете да им предложите вярното решение. Не бъдете прекомерно взискателни и сериозни към обичания човек. Опитайте се да покажете почитание към другата си половинка.

Скорпион
Всеки аспект от живота ви има капацитет за усъвършенстване през днешния ден и това сигурно ще увеличи увереността ви. Измислете тактика и я следвайте до дъно. Вземете значими решения за живота си единствено откакто сте ги обмислили обширно.

Стрелец
Буйната ви кръв ври, желае динамичност, само че звездите ви поучават да прекарате деня умерено. Вие умеете да цените всички физически удоволствия и им се отдавате: вкусната храна, хубостта на цветята, приятната музика, удобната атмосфера, секса.

Козирог
Денят ще бъде забавен и ще даде доста благоприятни условия за самореализация. Дори нормално да сте практични, през днешния ден оригиналността е по-важна от практичността. Може би ще си позволите нещо извънредно, ексцентрично.

Водолей
Може да се сблъскате с непредвидена и предизвикателна обстановка. Не се тормозете, вярвайте във вашите качества и досетливост. Ако действате деликатно и търпеливо, вие сте в положение да преодолеете затрудненията. Талантът ви да импровизирате ще е изключително потребен при решаването на проблемите.

Риби
Усещате прилив на сила, предпочитание да започнете нещо ново, само че звездите ви поучават да не бързате. По-важно е деликатно да се приготви почвата за бъдещи достижения. Междувременно се появяват нови благоприятни условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР