ОВЕН Ще се чувствате по-силни в вземането на собствени решения

...
ОВЕН Ще се чувствате по-силни в вземането на собствени решения
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 06-10 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Ще се чувствате по-силни в вземането на лични решения и избори. Ще се почувствате овластени да погледнете до каква степен сте стигнали и да осъзнаете, че този човек сега е доста по-добър. Днес даже може да се почувствате по-високи и на място, в което се чувствате сполучливи във всички аспекти на живота. Прегърнете тази сила, тъй като несъмнено сте спечелили.
Щастието е в дребните неща!
" Малките неща вършат огромното благополучие неусетно и безмълвно. " - по този начин обобщава това, за което ще приказваме през днешния ден, Пам Браун, австралийск...



СКОРПИОН

Научихте по-задълбочено какво заслужавате от живота, само че по-важното е какво заслужавате от себе си и за себе си. Защото въпреки да наподобява, че сте трябвало да се откъснете от гласовете на другите, най-силният глас постоянно е бил вашият. Това значи, че освен, че се чувствате по-ясни, по-успокоени, само че също по този начин сте решили да се отнасяте към себе си по всички способи, които постоянно сте желали. И това е елементарното деяние, което ще промени всичко останало.

ВОДОЛЕЙ

Най-важното постоянно би трябвало да бъде по какъв начин се чувствате за себе си, и това се корени във вашите планове. Въпреки че постоянно ни се постанова да откриваме личната си истина, нашите планове постоянно ще съставляват най-истинската част от това, което сме. Тазседмичната сила обаче би трябвало да се измести, с цел да ви даде някои безапелационни осъзнавания, че може би просто сте били толкоз комплицирани, тъй като другите са били нещастни, че не отговаряте на техните упования, а не тъй като ви е липсвало нещо.
5 лесни метода да увеличите равнищата на хормона на щастието
Хората желаят да са щастливи и се стремят да реализират това с всички сили. Експертите са на мнение, че всеки може да контролирате равнищата...



РИБИ

Когато една или и двете области нямат посока, вие сте склонни да се колебаете, без да знаете къде да кацнете или даже какви са вашите лични вътрешни усеща. Но да се върнете към личния си глас е ключът към намирането на непоклатимост още веднъж. Енергията през тази седмица би трябвало да помогне с двете астрални тела, които управляват любовта, в този момент се връщат към заземения и действителен знак на Козирог. Колкото и да сте мечтателни и сантиментални, вие също би трябвало да имате солидна основа, когато става въпрос за вашите взаимоотношения и наподобява, че най-сетне ще го постигнете.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР