Овен Щадете силите си, не се претоварвайте. Има много неща

...
Овен Щадете силите си, не се претоварвайте. Има много неща
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 август: Лош старт на седмицата за 3 зодии

Овен
Щадете силите си, не се претоварвайте. Има доста неща за извършване, само че постоянно ще има. Ако се постанова, потърсете помощници, дайте късмет и на другите да се изявяват.

Телец
Днес сърцето и мозъкът ви ще са си разменили функциите и това в действителност е доста необичайно. Вие в какви ли не обстановки сте изпадали, че това ли ще ви стресне – рационално сърце и сензитивен разум. Всъщност това е идеалната композиция, изпробвайте я.

Близнаци
Не бъдете прекомерно съществени, малко повече усмивки ще стопят дистанцията сред вас и близките. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете да вземем за пример да изхвърлите ненужните неща.

Рак
Отдали сте се на фантазии, вместо да хванете бика за рогата. Май лятото стартира да ви омръзва към този момент. Е, още няколко купона няма да са ви непотребни. Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте другари.

Лъв
Днес е ден по-скоро сантиментален, в сравнение с отдаден на съществени занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо благо за хората, които обичате, и ще се почувствате необикновено.

Дева
Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е много по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Везни
Още един прелестен ден, забавлявайте се, играйте, само че внимавайте по пътищата, много безразсъдно постъпвате. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в придвижването.

Скорпион
Ще се чувствате ужасно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата компетентност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютърът е част от удоволствието другояче щяхте ли да си четете хороскопа в този момент...

Стрелец
Малко ще се объркат проектите ви през днешния ден поради претенциите на околните ви. Не се дразнете, а намерете градивно решение. Вие сте индивидът, който може да оправи нещата, даже да наподобяват безнадеждни.

Козирог
Ако се постанова да свършите нещо значимо, ще би трябвало да положите доста повече старания от нормално и освен това да извършите някои взаимни отстъпки. Ще би трябвало да сте по-концентрирани, деликатни и проведени.

Водолей
Денят не е изключително удобен за нововъведения и промени в домашната конюнктура. Стремете се да не задълбочавате към този момент съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови капиталови планове.

Риби
Денят е малко придирчив, малко тайнствен, само че най-много подобен, какъвто вие му позволите да бъде. Според звездите е удобен за приключване на действия с нетрайни резултати като пътувания, градинарство, пазаруване на транспортни средства. Пък те могат да донесат и много трайни резултати най-после.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР