Овен Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и

...
Овен Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и
Коментари Харесай

Хороскоп за 29.11.2017

Овен
Рискувате да загубите доста. Днес сте прекомерно самоуверени и подготвени да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на обстановката води до вреди и ще губите даже и на тези места, които сте смятали за свои. Самостоятелните дейности изискват избрана нерешителност. Дори и да сте привикнали да разчитате извънредно на личните си сили, в този момент е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на значимите документи, огромните покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Телец
Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.

Близнаци
Струва Ви се, че можете да постигнете всяка сложена цел, само че за жалост този оптимизъм е лишен от учредения. Бъдете подготвени за поява на спънки по Вашия път, и не разчитайте, че шанса ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на личните си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, само че с представителите на другите генерации не постоянно намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате наслаждение от общуването, единствено в случай че отложите разискването на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на дребните наслади и търсете източник на положителни страсти във всичко, което Ви заобикаля.

Рак
Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.

Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.

Дева
Самота в тълпата - това е за Вас. Даже паралелно с обичания човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв метод да не показвате настроението си пред своя обичан човек, тъй като може да реши, че всичко е поради него, и да се разстрои. А, в полза на истината, няма никаква виновност.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Благоприятен ден за решване на домашни въпроси, както и за битови действия. Отношенията с роднините през днешния ден ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по доста въпроси. Добре ще преминат срещите и заниманията с приятелите. Разговорите през днешния ден ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, в случай че не сте обмислили всичко до край, а по този начин също и използвайте своята вътрешен глас.

Козирог
Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!

Водолей
Водолеи, в случай че Вашият фаворит е Дева, Близнаци или Риби, през днешния ден Вашият ден в фамилен или персонален проект, ще се подреди доста сполучливо. Ако е от различен знак на Зодиака, тогава звездите Ви поучават, да се вслушате в неговите потребности и потребности. Само не забравяйте и за своите насъщни стремежи, тъй като тогава скорошното настъпване на меланхолия е неизбежно.

Риби
Денят ще Ви донесе много забавни усещания, в случай че се отправяте на пътешестване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте основното от второстепенното, и нужното от ненужното. Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от несполучливи покупко-продажби: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да съставлява опасност. Бъдете по-внимателни към своето здраве. Поради волност при хранене може да се обострят хронични болести. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, защото вероятността за алергична реакция през днешния ден е извънредно огромна. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР