Овен През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква

...
Овен През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 февруари

Овен
През този ден звездите предлагат да поиграете на някаква интелектуална игра, да вземем за пример шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не успеха, а присъединяване. Не е нужно да потвърждавате, че сте по- умни, а просто би трябвало да наблегнете Вашите общи цели и замисли.

Телец
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати действия. Ако се захванете с каквото и да било, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Днес към Вашия обичан човек може да се присламчи някой различен. Едва ли това ще Ви хатеса, само че място за терзание няма да има досега, в който да деянията своята ревнивост. По-добре поговорете с обичания за този трети като за незабравим човек. Вашето внимание ще бъде оценено доста повече, в сравнение с ревността.

Лъв
Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.

Дева
Днес ще Ви обхване безпричинна горест по без време отишлата си обич. Даже в случай че в този момент сте щастливи със своята половинка и повече нищо и никой не Ви би трябвало, мелодия, фраза или картина от предишното ще Ви върне няколко години обратно, ще си спомните тези, в миналото обичани очи, и ще поискате да се върнете в предишното.... Макар и не за дълго.

Везни
През този ден би трябвало да сте подготвени за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже много комплициран. Професионалните проблеми няма да са прекомерно съществени, само че ще бъдат задоволително многочислени. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а значимите каузи и виновни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадане ще Ви разреши по различен метод да погледнете на своя персонален живот и да измененията някои неща към по-добро. Импровизирайте, само че се старайте да оставате в границите на традицията: несъразмерната автентичност не е за препоръчване.

Скорпион
Ако желаете вярвайте, а в случай че желаете – недейте, само че някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални усложнения, които изпитвате сега. В края на крайщата, в случай че помислите, има един човек, на който преди време сте помогнали да се измъкне от доста заплетена обстановка. Защо не му позвъните в този момент? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя концепция, която да Ви бъде от изгода.

Стрелец
Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа концепция. Даже и да е много глупава и изцяло безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви въодушевява за нови, по-полезни подвизи. Денят е обвързван с повишаване на креативния капацитет и опция да намерите почтено и преференциално приложение на своите гении. Близките имат вяра във Вас- това е извънредно прелестно, само че изисква виновен метод към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете незабавно. После ще Ви бъде доста по-трудно да признаете своята уязвимост.

Козирог
През това денонощие е най-добре да разчитате на здравия разсъдък, на тестваните способи и и на своите на практика убеждения. Неочаквано посетилото Ви ентусиазъм може да се окаже доста мощно, само че кратковременно. Това е положително време за другарство с другари, както и за преписка с хора от други градове или чужбина, а и с авторитени хора. Гледните Ви точки не постоянно ще съответстват, само че обезателно ще можете да намерите допустими взаимни отстъпки.

Водолей
Денят ще Ви даде на практика неограничени благоприятни условия в областта на удоволствията, насладите и развлеченията. Да се поглезите - това е задачата за през днешния ден,за решаването на която би трябвало да се отнесете с цялата си съвестност. Позитивните страсти няма да Ви бъдат непотребни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате изключително доста грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи неотложно да предприемете съществени ограничения. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото потомство.

Риби
Не се опитвайте да се убедите, да не се безпокоите за нищо. Дори и да го постигнете, доста ще бъде мъчно да се задоволите с това, което става, и да забравите за своите първични цели. Затова се постарайте на време да игнорирате ставащото и вместо това, да помислите какво бихте желали да се случи или какво желаете да постигнете. Ако желаете - вярвайте, в случай че желаете - недейте, само че шансът несъмнено е на Ваша страна. И още един съвет: направете нещо извънредно – мислете ексцентрично. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР