Овен През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да

...
Овен През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 14 февруари 2023 г.

Овен
През този ден ще Ви бъде тъжно. Перспективата да се поддадете на това въодушевление е примамлива, само че не трябва да го вършиме. Плачливото изражение на лицето не Ви украсява, даже и да Ви се коства, че печалният Ви профил в огледалото не наподобява зле.
Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.

Рак
През идващите няколко дни могат да зародят разнообразни неприятности в работата с някои висшестоящи персони, само че, ще повярвате или не, те може и да не са отговорни. Просто прекомерно дълго сте били затрупани с работа, и през днешния ден виждате единствено отрицателната страна на всичко. Обмислете нещата и се пробвайте да си предвидите къса отмора. Не би било зле, за няколко дни да се отдалечите от хората, които Ви нервират.

Лъв
Няма нищо неприятно в това, да вървите по пътя на най-малкото противодействие, по тази причина не обръщайте внимание на хората, които Ви вършат забележки по този мотив. Засужили сте да понижите своето витално движение, по тази причина намерете метод да се поглезите както би трябвало, и то в най-близко време. Уредете си екскурзия при добър туроператор, резервирайте шикозна маса в прочут ресторант, или просто се скрийте от всички със своите обичани DVD-дискове. Набрали сте такава инерция, че може да стигнете доста надалеч, а тогава може за малко да разпуснете.

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
Днес звездите Ви поучават да поиграете на охлюв или костенурка, да се скриете в своята черупка и да не се показвате от нея под никакъв претекст. През този ден сте прекомерно нежни и раними, с цел да подлагате своето тяло и най-много душата си, под ударите. А тях може да ги нанесе който му е комфортно, а Вашия обичан човек - преди всичко.

Стрелец
През този ден не би трябвало да гладувате и да пиете доста течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия персонален живот, само че никога не би трябвало да нагрубявате ненужно любопитните другари. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига единствено Вие интензивно да не си търсите завършения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единстеното, което би могло да зачеркне всички Ваши усилия през този ден, това е, да извършите нещо под въздействие на мощни страсти.

Козирог
Днес ще Ви бъде много комплицирано да разберете Вашия обичан човек,неговите способи, стремежи, планове, както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но в случай че въпреки всичко успявате да се справите с това, значи че в последна сметка сте минали изпит за склонност за негова втора половинка.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.

Риби
Предпазливост, далновидност и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените през днешния ден срещи. Дори и да са сантиментални, едвам дали ще преминат по този начин леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден напълно не си заслужава да се водят настоятелен договаряния. Вероятността да разберете събеседника си погрешно е прекомерно огромна. На саме със себе си се чувствате доста умерено и леко. Добра книга или занимателен филм биха били за Вас доста приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са по този начин съществени, както наподобява на пръв взор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР