Овен - През този ден може да ви налегне неочаквана

...
Овен - През този ден може да ви налегне неочаквана
Коментари Харесай

Късметлийска неделя, пари и изненади за четири зодии

Овен - През този ден може да ви налегне непредвидена горест. Това е, тъй като имате прекомерно доста работно време. Запълнете часовете си с забавна и основна активност.

Телец- Виждането ви по даден въпрос ще се промени. Не приемайте това, като проваляне, а като израстване на личността – каквото е в действителност.

Близнаци - През този ден може да се сдобиете със сериозна облага. Не забравяйте, обаче, за преходността на материалното в живота.

Рак- Когато реализираме дадена цел в живота си, интервалът по-късно може да ни се види безвкусен. Дайте си къса отмора и се огледайте за идващия връх, който желаете да покорите.

Лъв -Каквото и да поискате през този ден – ще го получите. Следователно – внимавайте какво си пожелавате. Едва ли ще може да върнете полученото.

Дева- Постиженията са хубаво нещо, само че и те имат своята отминалост, най-малко в очите на другите. Не може да стоите дълго на едни и същи лаври, имате още доста път напред.

Везни- Имате незабавна потребност от среща с другари. Попаднали сте в клопката на рутината и ви е нужно разведряване със сродни души, както и промяна на тематиките за разискване.

Скорпион- За да убедите някого в правотата си през днешния ден ще ви е належащо повече време и старания от нормално. Има и такива дела, само че този път вложеното ще си заслужава.

Стрелец -Външно събитие ще ви накара да се замислите за вашия личен живот. Не бързайте да предприемате ограничения, за в този момент единствено начертайте пътя. Най-добре ще е да действате постепенно.

Козирог- Ще ви се желае да сте независим състезател. За през днешния ден това ще е допустимо до известна степен. Добре ще е да уведомите за желанията си, а след това да се впуснете в работа уединено.

Водолей -През този ден персоналните ви цели ще останат на назад във времето. Не настоявайте, тъй като по този начин или другояче – няма да се получи. Посветете деня на аналитична активност.

Риби- Денят ще е кондензиран със събития и всички ще са позитивни за вас. Трудното ще бъде да съумеете да реагирате на всичко, което се случва, защото не би трябвало да пропускате нищо, което ви касае.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР