Овен През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще

...
Овен През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 23-27 ноември

Овен
През новата седмица ви чакат много вълнуващи благоприятни условия. Ще се чувствате изпълнени с сила, любов и вяра, тъй че е пристигнал миг да покажете и част от нежната си страна на половинката, а освен изискващата и командваща.
Телец
 Тези зодии ще ЗАБОГАТЕЯТ през декември Тези зодии ще ЗАБОГАТЕЯТ през декември
За доста от нас 2020 година се оказа нелека година поради събитията, които породиха куп компликации, в това число и финансови. Но положителната...
Опитвате се да бъдете водещи във връзката, само че най-малко изключително почтен и обективен метод. Любовта я има, само че би трябвало да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, тъй като сегашните ви тактики не са най-хубавият метод да постигнете това, което желаете или да накарате половинката да го свърши.
Близнаци
Любовният живот на Близнаците ще е в подем, на прага на значимо решение или смяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като стесняване на фамилно гнездо, покупка на парцел или нов член на фамилията.
Рак
Любовната естетика ще се задържи доникъде на седмицата. Периодът е подобаващ и за взимане на по-големи и значими решения, като общо общуване, да вземем за пример.
 Тези зодии НЕ могат да скъсат с предишното Тези зодии НЕ могат да скъсат с предишното
Не е елементарно да забравим предишното. Особено в случай че то е било изпълнено с тъжни или даже трагични събития. Всеки от нас от време на време се връща към...
Лъв
Комуникацията с половинката ще върви безпрепятствено. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един рационален метод. Наслаждавайте се на хармонията посред ви.
Дева
Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате комплицирани. Не бързайте да се тревожите, в случай че би трябвало да извършите някаква смяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР