Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате

...
Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате
Коментари Харесай

Телец: Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно

Овен
Предстои Ви един комплициран ден, в които ще имате задоволително предпоставки да нервничите. Може да разчитате на тествани съдружници, само че и от новите контакти не трябва да се отказвате. Днес ще имате идеална опция да разширите своя кръг на другарство. Само че би трябвало да имате поради, че да очатовате представителите на противоположния пол, през днешния ден ще Ви бъде по-трудно от нормално. Звездите нямат нищо срещу деловите и другарски срещи, само че сантименталните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде мъчно да предотвратите. Постарайте се да не трансферирате отговорността за своите неточности на другите, тъй като няма да Ви го простят.

Телец
Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.

Близнаци
Звездите Ви предлагат да разкажете на своя обичан човек за всичко, което изпитвате към него, без значение дали това са обич, деликатност и грижа, или неуважение, песимизъм и ревнивост. Нека нещата се изяснят и връзките да поемат нататм, на където би трябвало.

Рак
Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!

Лъв
Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните родственици, само че фамилните грижи не Ви уморяват и нервират, а дори Ви повдигат настроението.Ще се появи убеденост в утрешния ден, а подозренията и мятанията ще останат в предишното. Бъдете деликатни с новите познати - те не са толкоз положителни, колкото наподобяват на пръв взор. Романтичните увлечения ще донесат освен наслада, само че и безредици. Ако за този ден имате уговорена значима среща, бъдете подготвени за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
Вашият обичан човек няма да иака да прекара през днешния ден толкоз време, колкото Ви е належащо, и по тази причина сред вас може да зародят избрани спорове по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по кротичък път, без да прибягвате към рискови ограничения.

Скорпион
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска, да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или реализиране на някаква Ваша фантазия.Ще Ви оказва помощ както с думи, по този начин и с дейстия. Само че на моменти освен че няма да Ви оказва помощ, а напряко ще Ви пречи... Но основното е порива и желанието му да бъде потребен!

Стрелец
Поради неустойчивост на прочувствения декор, Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е на практика невероятно, въпреки че околните им постоянно се пробват да създадат това. Постарайте се да отделите значимото от второстепенното и да пандизите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите освен своя живот, само че и на близките. Денят ще бъде доста кондензиран. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е прелестно, привечер ще се трансформира в изтощеност и дори е допустимо да премине в безсъница. Откажете се от използването на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за устойчивост.

Козирог
Отнасяйте се към Вашия обичан човек, а и към това, което приказва, със здрава доза песимизъм. Иначе рискувате прекомерно да се увлечете в гонене на следващата дъга, и с цялостна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
В последно време се чувствате доста изтощени. Трябва да се избавите от неувереността в себе си, която не е нищо друго, с изключение на боязън, че може да се окажете по-зле от другите. Вашите сътрудници и другари Ви възприемат като звезда, за което са напълно прави. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР