Овен Представителите на зодия Овен винаги искат да бъдат номер

...
Овен Представителите на зодия Овен винаги искат да бъдат номер
Коментари Харесай

Как обичат различните зодии

Овен
Представителите на зодия Овен постоянно желаят да бъдат номер едно, упорити и директни са. След като завладеят своят фаворит, огромна част от тях се втурват към различен. Именно по тази причина за тях е доста значимо в областта на сантименталните усеща да получават многообразие и нови преживявания. За да задържите до себе си Овен, би трябвало да сте изобретателни и изобретателни.
Телец
Телците са очарователни в компания, умеят да завържат диалог с всеки човек, без значение от специалност или ползи. Те преследват своите цели, до момента в който не ги реализиран. Телецът обкръжава с внимание и сантиментални жестове обичания човек. Ужасява се от разделите. Отговорен и постоянен, за него фамилията е всичко на този свят. За Телеца секса е доста значим, точно по тази причина представителите на зодията са положителни любовници.
Близнаци
За Близнаците от голямо значение е обменът на информация. Често са упреквани, че са повърхностни, само че какво в действителност усещат щом непрекъснато трансформират гледната си точка не може да се дефинира. Те обичат да влизат да минават в разнообразни функции и да се майтапят. За да е сполучлива връзката ви с Близнаци би трябвало да имате общи тематики на диалог и да им е забавно с вас. Освен това, би трябвало да се впускате в общи завършения дружно, тъй като Близнаците не обичат еднообразието.
Рак
Съжителството с Рак е изтощително, само че и прелестно. Той постоянно сменя настроението си, по тази причина в един миг ще го обожавате, а в различен ще ви изтощи от прищявки. Подвластни са на лунната сила, за тях корените, произхода и родното място за от огромно значение. Въпреки компликациите, в случай че имате за сътрудник Рак ще се чувствате ценени и обичани (поне през множеството време).
Лъв
Лъвовете са властни, общителни и прочувствени, само че и обичат да се усещат самодостатъчни. При тях всичко е грандиозно, забавно и неповторимо. За да имате сполучлива връзка с Лъв, би трябвало да съумеете да го накарате да се усеща единствен и да го оценявате, от време на време даже е потребно да ги " почесвате зад ухото " или другояче казано - да повдигате егото им. Лъвът ревниво ще ви пази и обича!
Дева
Девите са анализаторите на зодиака, само че им е неимоверно мъчно да показват възприятията си. Те се подлагат на автоцензура и стопират личните си прояви на деликатност. Взискателни и перфекционисти са. Девите обаче компенсират не по този начин сантименталното си държание с ежедневна угриженост към своя сътрудник.
Везни
Везните са най-нежните и благи представители. Те са деликатни и демонстрират мощна обвързаност към приятелите и околните си. Общуването е значимо за тях и в случай че възникне спор в компания, измежду която има представител на Везните, то ще се получи огромно обсъждане на проблематичния въпрос, което признаваме е малко досадно, само че ще им го извиним, тъй като другояче са прелестни!
Скорпион
Скорпионите в действителност умеят да изпитват усеща, дълбоки и всепоглъщащи. Те не не помнят положителното и неприятното, романтиката или униженията. Половинките на тази зодия са в действителност обичани и ценени, само че не загърбвайте любовта на Скорпион, тъй като ще се постарае да ви отмъсти. Те са чувствителни и това им се отразява на държанието.
Стрелец
Стрелците са витални и радостни, предават положителното си въодушевление на близките. Те са доброжелателни и идеалисти, обожават пътуванията и откритията, в случай че ви харесват приключенията, връзката със Стрелец ще ви допадне. Трябва обаче да приемете тяхната самостоятелност и да не им налагате никакви ограничавания, в противоположен случай рискувате връзката си с представител на зодията.
Козирог
Много старания костват на Козирога да се отдаде на усеща. Ако той ви каже, че ви обича, значи в действителност е по този начин. Покажете му честност и непоклатимост, грижете се за него, дано знае, че се борите един до друг с него. Природата на козирога е такава - не му се сърдете. Стига да съумеете да достигнете до сърцето им - ща са ви предани.
Водолей
Водолеите са най-нестандартните от зодиака. Изразителни и екстравагантни, самостоятелни и изобретателни, те умеят да вършат усещане, където се появят. Обичат да опитват и търсят, да задълбочават своите знания. Давайте им независимост и не ги ревнувайте, а те ще ви дадат доста в подмяна.
Риби
Рибите са най-сензитивната зодия, ценят най-вече проявата на усеща. Те са нежни, благи и деликатни, пробват се да не нараняват възприятията на другите, състрадателни са. Наложи ли се да работят се изплъзват от отговорностите. Ако открият, че обичания има доста дефекти, то тяхната обич претърпява неуспех и се втурват да търсят идеалната обич.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР