Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности,

...
Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности,
Коментари Харесай

Хороскоп 11 октомври: Много кофти ден с проблеми за 2 зодии

Овен
Пред Вас ще се открият такова необикновено количество благоприятни условия, че в случай че не се възползвате най-малко от една от тях, по късно доста ще съжалявате. Вашите настоящи действия ще се отразят на това, което ще стане на следващия ден. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки оптимално дейна позиция. В този миг въплъщаването на концепциите в живота е доста по-важно, в сравнение с завършването на предходни планове. Това е дори по-важно и от напредъка. Затова се концентрирайте върху новите инициативи, и си осигурете поддръжката на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже напълно не неприятен от сантиментална позиция. Заедно с обичания човек ще прекарате времето си чудесно, а срещата Ви ще донесе и на двамата огромно количество незабравими усещания.

Телец
През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия обичан човек прекомерно близо до себе си и в този момент се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и непряк член на обществото. Нима в действителност смятате, че такова състояние на нещата е обикновено?

Близнаци
Днес за другарство с обичания човек, просто ще Ви бъде нужна положителна конфигурация. Да се сдобиете с нея ще се окаже много елементарно: намерете записи на остарели обичани песни (желателно детски), погледайте анимационни филмчета или обичани фотографии. Тогава безусловно ще излъчвате благополучие и наслаждение.

Рак
Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има голяна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.

Лъв
Денят ще е под напрежение и разтревожен, а също така носи и загуби. Достойно посрещате ударите на ориста, което ще Ви помогне да спечелите разположението на авторитетни хора, както и нови другари и съдружници. Помнете, че през днешния ден Ви следят заинтересувани лица и в този момент е допустимо да се покажете в най-хубава светлина. Не са изключени спорове с околните, а провинен за всички компликации ще бъдете точно Вие. Трудно е да се избере постоянно най-правилната линия на държание, а да се угоди на всички е напряко невероятно, по тази причина денят ще е много комплициран.

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.И това е забавно: Вижте коя птица е настойник на месеца ви на раждане, ще разберете неподозирани неща за себе си - четете на jenata.blitz.bg.

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавате на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Прекрасните фамилни и сантиментални взаимоотношения ще основат платформа за повишение на Вашето самочувствие и въодушевление, само че не би трябвало да проявявате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-хубави качества на характера ще Ви донесат триумф в професионалната работа и бизнеса.

Козирог
Готови сте да „ разпуснете” и да си отдъхнете по този начин, както би трябвало? Прекрасно, тъй като звездите имат намерение да Ви устроят радостна вечер. Опитайте се, да поканите всички другари у Вас на посетители, да ги нагостите с нещо вкусно, да погледате някой филм и да си купите това-онова. Moжете да поиграете на някаква игра, да си поръчате пица или нещо от китайски ресторант, и да прекарате една хубава вечер. Крайно време е, добре да си отпочинете.

Водолей
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да си показа някои обстановки, свързани с Вас, дори и да ги убеждавате в тяхната действителност и безспорност. В последна сметка, в случай че не се получи с думи, ще се наложи да потвърждавате своята справедливост с каузи...

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с огромни загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-хубав ще бъде прагматичния метод. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а по-късно може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате несъмнено време с другари, с цел да си отдъхнете от всички тези значими въпроси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР