Овен – Пред вас е спокоен и проспериращ ден, подходящ

...
Овен – Пред вас е спокоен и проспериращ ден, подходящ
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – сряда – 30 март 2022

Овен – Пред вас е спокоен и проспериращ ден, подобаващ за довеждане докрай на остарели каузи, материализиране на някои хрумвания. За да поддържате положителни връзки с колегата, ще се нуждаете от ексцентричен метод.

Телец – Уредете си през днешния ден нещо като празник на душата, обръщайки се с цялото си създание към красивото, без значение дали е природа или шедьоври на изкуството. Ще бъде обезпечен прилив на мощ и жизнеността ще се усили.

Близнаци –Можете да опитате да изясните връзките си, да постигнете изясненост по тези въпроси, които ви се костват най-актуални, само че това сигурно би трябвало да се прави намерено, ясно изразявайки мислите си.

Рак – Хубав, кондензиран с приятни моменти ден. Децата обаче може да изискват в допълнение внимание и грижи, и да зародят непредвидени отговорности. Всичко обаче се преодолява елементарно, главното е да не вършиме от мухата слон.

Лъв – Напрегнат, нервозен ден, когато мнозина сами не знаят какво желаят. Разберете личните си усеща, евентуално сте просто прекомерно прочувствени. Всичко външно може да наруши вътрешната естетика, тъй че би било по-добре в този ден да сте в спокойна атмосфера, уединено със себе си, с мислите си.

Дева – Това е един от най-успешните дни, с цел да изкажете на своя фаворит или годеница за възприятията си и да поднесете приятна изненада. Пътят към сърцето би трябвало да бъде посипан с рози, не пестете и от комплиментите.

Везни – Днес всяка връзка ще бъде потребна и приятна. Положителният ви взор върху нещата прави всичко по-лесно. Важното е освен да не пропуснете шанса си, само че и да не го изплашите с напоритостта си.

Скорпион – Вашият любовен живот може да стане много натоварен през днешния ден. Емоционалният барометър се повишава. Вие осъзнавате привързаността си към различен човек, само че отрицателните усеща също могат да играят роля. Може да възникне ревнивост или да се поддадете на чара и харизмата на различен човек.

Стрелец – Вие сте извънредно продуктивни и проявявате разпоредителност през днешния ден. По този метод можете да постигнете и по-амбициозни цели. Бъдете отворени за дребните специфични моменти, които са на всички места към вас.

Козирог – Естеството на работата изисква тясно съдействие с близките и най-много с сътрудници, които недолюбвате. Не позволявайте на персоналните ви връзки да повлияят на работата и се пробвайте да бъдат допустимо най-професионални.

Водолей – Сивите и еднообразни дни ви лишават от мощ, креативност и креативна сила. Има единствено един лек за сходна „ болест “ - смяна на ситуацията и обогатяване с нови прекарвания! Измислете си нови способи за забавление.

Риби – Имате доста задания за извършване, както постоянно, само че вие държите крепко фронта. Добро време за обмисляне на дейностите си. Ще можете да се справите с вашите хрумвания и проекти, избирайки по-практичните измежду тях.

Съветите на Фортуна

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни. Постарайте се вярно да приемате това, което ви се предлага, както хубавото, по този начин и неприятното. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са инцидентни. Това е резултат от минали отрицателни дейности. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите почтена премия. Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация.

Добре е да се натоварват мускулите, въобще потребна е всяка физическа работа. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, скептицизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР