Овен – Постарайте се да планирате подробно днешния ден и

...
Овен – Постарайте се да планирате подробно днешния ден и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 29 юли 2022

Овен – Постарайте се да планирате в детайли днешния ден и след това следвайте предначертаното. Импровизираните решения ще са доста удачни. Ако имате неодобрение или подозрения, по-добре говорете намерено през днешния ден и не пазете нещата в себе си. За тези от вас, които имат връзка, може да преминат през малко сложен ден.

Телец – Хубав ден, кондензиран със събития, подобаващ да внесете нещо ново в живота си или да измененията това, което не ви харесва. Следобедът може да донесе изненади. Внимателно наблюдавайте всичко, което се случва към вас.

Близнаци – Вашата съблазнителна мощ ще бъде забележителна и вие ще се почувствате сияещи и омагьосващи света към вас. Пред мнозина ще се открият забавни благоприятни условия, само че не постоянно ще знаете по какъв начин да се възползвате от тях.

Рак – Може да се появят някои непредвидени събития, на които би трябвало да обърнете особено внимание. Не желаете да влизате в директна борба с тези, които се пробват да основат проблеми за вас, по тази причина използвайте уменията си, с цел да намалите напрежението.

Лъв – Луната ви прави доста прочувствени в общуването. Тези, които са свободни, могат да се открият благоприятни условия за сантиментални срещи, изключително при пътешестване. Вечерта е идеална за отмора в добра компания.

Дева – Перспективите пред вас стават все по-добри и по-добри и това ви прави доста щастливи. Ще се почувствате доста по-мотивирани да вършиме нови неща, да рискувате и да насочите живота си натам, където желаете.

Везни – Ако харесвате някого, обърнете нужното внимание и се пробвайте да се поинтересувате от неговите проблеми - през днешния ден ще имате късмет да се сближите повече и извършите връзката си с него по-добра.

Скорпион – Избягвайте да планирате нещо изключително досадно преди обед; в този миг ще бъде потребно да си почивате. Няма да можете да търпите държанието на някои хора, пробвайте се да кажете какво ви тормози, само че без да обиждате никого.

Стрелец – Много неща изискват вашето внимание. Не постоянно е допустимо да се справите сами с тях, само че вие намирате съдружници без усложнения. Мнозина са подготвени да поддържат вашите инициативи, да подкрепят реализирането на концепциите ви.

Козирог – Благоприятен ден за другарство. Днес сте изключително толерантни и снизходителни към слабостите на другите хора и сте подготвени да им дадете правото да вършат неточности. Много хора ще го оценят и ще са ви признателни. Наблегнете повече на почивката вечерта.

Водолей – Днес няма да ви остане време да се отегчавате, появяват се положителни хрумвания, които желаете да реализирате. Те могат да бъдат внедрени незабавно. Напредък е вероятен по въпроси, с които не сте били в положение да се справите преди.

Риби – Мнозина ще са склонни да ви доверят своите секрети или да споделят потребна информация. Някой от предишното, който не сте виждали от дълго време, може ненадейно да се появи още веднъж. Това ще е приятна изненада за вас.

Съветите на Фортуна

Денят е добре да се прекара умерено и спокойно, по опция в домашна атмосфера. Старайте се да мислите пози
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР