Овен Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже

...
Овен Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 юни

Овен
Понятното излагане на своите мисли, през днешния ден ще се окаже много сложна задача, когато би трябвало да извършите това пред своя обичан човек. Затова е прекомерно допустимо да Ви разбере превратно, или изобщо да не Ви разбере. Ако той се вслушва освен в думите, а и в своята вътрешен глас, проблем с разбирането няма да има...

Телец
Трябва да помните, че непотребната словоохотливост напълно не Ви е от изгода. Напротив, през днешния ден е най-добре да говорите колкото се може по-малко. Особено значимо е, да не откровенничите с малко познати или инцидентни хора. Всичко, което им кажете, обезателно ще бъде употребявано против Вас. Възможно е утежняване на самочувствието, като изключително уязвими ще бъдете през втората половина на деня. Ако скоро сте боледували, направете всичко допустимо и си отделете повече време за път. Денят е извънредно несъответствуващ за визити на многолюдни сбирки, и за присъединяване в всемирски мероприятия.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Намирате куп мотиви за безредици и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било действителна работа. За благополучие, в близост има хора, на поддръжката и съдействието на които постоянно може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че обстановката не е по този начин безнадеждна, както Ви се е коствало, и още веднъж ще почувствате прилив на витална сила. Отношенията с обичания човек са динамични. Макар че не желаете да се карате, претенциите Ви един към различен са се понатрупали и са станали прекомерно доста, та отрицателни страсти ще пораждат много постоянно. Потърсете си занимания, помагащи да се възвърне душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?...

Лъв
Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.

Дева
Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.

Везни
Този ден ще бъде за Вас много сполучлив. Това ще Ви разреши да изгладите различията си с деловите сътрудници и да затвърдите своите професионални позиции, като завършите сполучливо работата си над някакъв значим проблем. Първата половина на деня е време, което би трябвало да прекарате оптимално дейно, защото точно по това време може да постигнете най-хубави резултати. Вечерта пък ще бъде подобаваща за отмора, умерено превозване на времето и за искрено безделничене. Не се обвинявайте в мързел, в случай че не Ви се занимава с домашна работа. Да възстановите силите си - и физически, и душевни, в този момент е извънредно значимо.

Скорпион
Ще загубите не малко време за решение на задания, които в действителност не заслужават такова внимамие. Проблема Ви е в това, че през днешния ден изобщо няма да можете да отделяте основното от второстепенното. Не положителни ще бъдат и вмешателствата на доброжелателите: техните благи планове ще носят единствено неприятности. Постарайте се да оценявате всяко начинание от позиция на успеваемостта му и изгодата за Вас. Такъв метод е доста прагматичен, само че точно с помощта на него ще можете да избегнете клопките, сложени от манипулатори.

Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...

Водолей
Вежливото и благо държание е подходящо, когато посещавате баба си и дядо си, или сте на банкет у почитан служител, само че през днешния ден е изцяло безсмислено. Хората, с които се сблъсквате, нямат нищо общо с положителните обноски - те се интересуват единствено резултатите. Затова не позволявайте на никого да Ви тормози. Вместо това, сами командвайте другите.. Хванете бика за рогата и се захващайте за работа. Вашата настъпателност може да учуди някои хора, само че ще впечатли други, които в дадения миг имат по-голямо въздействие в живота Ви.

Риби
Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР