Овен Положителният планетарен фон трябва да ви помогне да осъществите

...
Овен Положителният планетарен фон трябва да ви помогне да осъществите
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 октомври: 4 зодии да внимават, очаква ги лош ден

Овен
Положителният планетарен декор би трябвало да ви помогне да осъществите проектите си с относителна лекост. Сега е моментът да се възползвате оптимално от гениите си. Върховното ви самочувствие ще въодушевява близките.

Телец
На работа нещата вървят безпрепятствено. Внимавайте да не вършиме недомислени дейности или да поемате огромни опасности. Имате склонността да затъвате в елементи и с това създавате спомагателни проблеми за себе си там, където ги няма.

Близнаци
Това е ден, в който планетарният декор е поддържащ и вашите енергийни равнища са високи, тъй че се възползвайте оптимално от него. Вземете живота в ръцете си и направете тези промени, които знаете, че са нужни и които отлагате от известно време.

Рак
Търпението и спокойствието са от значително значение през днешния ден, тъй като имате доста работа за извършване, а нямате доста време, с цел да го извършите и Вселената също наподобява не си сътрудничи сега с вас.

Лъв
Действайки по разумен и премислен метод, ще можете да се противопоставите на всичко, което ви подмята животът и все пак да изпълнявате отговорностите си. Във връзката ви наподобява всичко върви добре и това ще ви бъде източник на мощ във връзка с провокациите, пред които сте изправени другаде.

Дева
Днес звездите ви се усмихват благосклонно. Това в композиция с вашето лично динамично и бунтарско отношение значи, че можете да извършите някои обилни промени в живота си през днешния ден.

Везни
Вероятно мнозина ще се почувствате изтощени с напредването на деня, както душевен, по този начин и физически, защото всякога, когато решите един проблем, на негово място се появява някой различен.

Скорпион
На работа всичко се получава както сте възнамерявали, тъй че няма причина да се разстройвате. Отпуснете се, до момента в който нещата вървят добре. Не предприемайте прибързани ходове, които могат да анулират цялата ви добра работа.

Стрелец
Днес нещата се развиват бързо и това може да ви дезориентира и да ви отклони от курса. Всеки неверен ход, който предприемете през днешния ден, може да се окаже съдбовен. Затова се уверете, че сте готови и че оставате реалисти - с двата си крайници крепко стъпили на земята.

Козирог
На работа се пробвайте да се придържате към графика си и да не изпускате от взор задачите си. Преди всичко избягвайте да се заплитате във въпроси, които не ви касаят директно. Може да се окажете в неприятно състояние.

Водолей
Отсега нататък ще би трябвало да наблюдавате думите и дейностите си доста повече. Лесно е да изпаднете в неразбирателство и да се окажете изправени пред обстановка, която надалеч не е доста приятна. Старайте се да държите нещата под надзор и всичко ще се получи добре.

Риби
Днес ще се изправите лице в лице с някои проблеми и ще ви отнеме доста сила, а мисълта ви ще бъде напрегната, с цел да намерите решение. Що се отнася до връзката ви, това е ден, изпълнен с романтика и любовни моменти с колегата ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР