Овен - Петица чашиРазочарованиеСамота, страдание и мъка ви обземат през

...
Овен - Петица чашиРазочарованиеСамота, страдание и мъка ви обземат през
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп до 26 ноември

Овен - Петица чаши
Разочарование

Самота, страдалчество и тъга ви обземат през този интервал. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате отчаяние и съжалявате за вашите неосъществени фантазии. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят изцяло. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с сила и се чувствате добре.
Телец - Шестица чаши
Щастие

Свършената работа ви дава отлично възприятие на задоволство. Изплуват мемоари от щастливото минало. Старите познанства и другарства ви носят изгода и в този момент. Взорът ви е насочен към бъдещето и новите инициативи. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за триумф се материализира в на практика резултати.
Близнаци – Справедливост
Баланс

През този интервал би трябвало да сте обективни и безпристрастни. Нещата са сложени като на съд. Ситуацията е подложена на самокритика и везните могат да се наклонят мощно в едната или другата посока за вас. Равновесието е нежно и несигурно. По-добре отстъпете обратно, притаете мирис и преценете обстановката доста тъкмо.
Рак - Седмица мечове
Безопасност

Усещате, че каквото и да вършиме, нещата не се трансформират, а си остават същите. Действията не ви доближават към задачата. Не можете да си намерите място. Иска ви се да измененията нещата и да тръгнете по нов път. Планирате някаква смяна, само че чувствате, че не можете да намерите своето място в живота, по тази причина не сте спокойни. Обзел ви е скептицизъм, тъй като не получавате това, което желаете. Всичко наподобява някак комплицирано, само че не се тормозете, скоро всичко единствено ще се подреди и ще тръгне във вярната посока.
Лъв - Син на чашите
Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от поддръжка и верни директиви. Търсите отговори на въпроси, които са неразбираеми за вас и това ви тормози. Уви, в този момент не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте интервалът да отмине и нещата ще се подредят сами.
Дева - Осмица чаши
Провал

Чувствате се неспособни да действате през този интервал. Отказвате се от триумфа и сте пред прочувствен срив. Давате повече, в сравнение с получавате, и това ви води до загуба на вяра. Плановете ви пропадат поради вашето отвращение да се справите с проблемите. Партньорите и хората към вас се отмятат от дадените обещания. Чувствате се съкрушени и изтощени от всичко. Проблемите са скрити под повърхността. Това е интервалът, в който би трябвало да решите дали да потеглите в нова посока, или да оставите нещата такива, каквито са.
Везни - Императорът
Създаване

Период, в който ръководство, власт, престижи и всевъзможни тематики, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес в нашия живот. Ако към този момент сте постигнали нещата, които желаете, в този момент идва времето, в което ще би трябвало да си извадите всички нужни документи и разрешителни, с цел да сте спокойни и чисти пред закона. През този интервал е нужно човек да вземе значимо решение, да се лиши от нещо, да спре да се пробва да успее в дадена посока. Ако сте почнали частен бизнес и нещата не вървят изключително добре, в този момент е времето да разберете,че единствено затъвате и е време да спрете. За тези, които са безработни, интервалът е удобен да си намерят работа. Изобщо фокусът през този интервал е върху професионалния път.
Скорпион - Син на мечовете
Справедливост

През този интервал ще притежавате всички положителни качества на водач. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта да откриете най-хубавите решения на проблемите си. Прилагайте при нужда ексцентрични и реформаторски подходи. Генерирайте нови хрумвания, действайте с твърда ръка. Бъдете подготвени за доста бързо развиване на нещата към вас.
Стрелец - Шестица камъни
Успех

Пренаредете нещата, с цел да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезателен, само че кратковременен триумф. Корените му са здрави, само че би трябвало да полагате старания и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, само че изискванията се трансформират.
Козирог – Отшелникът
Отражение

През този интервал би трябвало да отсеете същинското и трайното от подправеното и преходното. Стремете се към мъдрост, прояснение на душата и вътрешно умиротворяване. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви покаже по какъв начин да разрешите дребните проблеми на всекидневието. През този интервал всички би трябвало да извърнат внимание на себе си. Картата не предлага публични изяви и подправени взаимоотношения.
Водолей - Осмица жезли
Скорост

Началото на премеждие, което слага на тестване вашите качества. Период на пътувания, опция за прогрес и напредък. Имате опция да се докажете. Събитията към вас се развиват с голяма скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви дава добра прокоба.
Риби - Десетка чаши
Успех

Чувство за пълноценност, удовлетворение и самодоволство ще ви съпътстват през този интервал. У дома ще намирате сигурност, умерено и прелестно битие. Чувствате се прочувствено задоволени. Радвате се на нескончаем триумф

Маг Розали, " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР