Овен Овните са креативни, пълни с енергия и просто обичат

...
Овен Овните са креативни, пълни с енергия и просто обичат
Коментари Харесай

Какво да подарите за 8 март според зодията

Овен
Овните са изобретателни, цялостни с сила и просто обичат да бъдат изненадвани. Подарете й нещо, в което незабавно ще се влюби. Овните обичат да харчат за бижута и облекла, което прави тези благоприятни условия идеални за подарък.
Телец
Изисканите и първокласни дарове сигурно ще създадат щастлива дамата, родена под знака на Телец. Взимайки поради нейната персона, тя ще се радва на шал от кашмир, прекрасен парфюм или класическо украшение. Разбира се, в комбиниране с вкусна вечеря!
Близнаци
Въпреки че една жена Близнаци може да бъде впечатлена единствено с позвъняване или различен дребен жест, подаръкът, който подхожда на нейната динамична персона, сигурно ще откри място в сърцето й. Книга, слушалки или абонамент за някакво приложение са превъзходен вид.
Рак
Прочувствена тирада, съчетана с прочувствен подарък за сантименталната рачешка страна, сигурно ще зарадва обичаната. Албум със фотоси от всички нейни специфични моменти до сантиментален колаж и щампована тениска.
Лъв
За разлика от другите знаци, Лъвовете харесват добре премислените дарове, опаковани напълно. Що се отнася до наличието на подаръка - ваучер от обичаната марка облекла, магазин или козметичен салон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР